Şimdi Ara

Apple Store'dan iphone kulaklığı almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple Store'dan iphone kulaklığı alabilirmiyim? Türkiye'ye evime getirtebilir miyim direkt? Eğer getirtemezsem orjinal kulaklığı başka hangi siteden alabilirim? Ya bilkom'a 100 tl bayılmak istemiyorum bir kulaklık içinn. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa tüm cemaat-i iphone kullanıcılarını sevindirir hee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuctornal -- 12 Ocak 2012; 14:56:28 >

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

Takip
    bilkomu sevmem ama 100 tl fena fıyat degıl bence kalıtesıne gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

Kimseyi karalamak istemiyorm, kötülemek de istemiyorm ama bir kulaklığa 100 tl çok para hele ki kulaklığın standardı yüksek deilse, isteyen apple store da yorumları okuyabilir
  • Orjinal kulaklık hepsi burada da 49,90 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Orjinal kulaklık hepsi burada da 49,90 tl.
    doğubankdan 70 liraya almışdım orjinalini ama bunlar şu iphone kutusundan çıkanlar gibi değil. direk kendi özel kutusu seri nosu fln oluyo onlardan almanı öneririm bulursan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone4 kulaklığı inanılmaz dandik geçenlerde bu kulaklık bozuldu ve mediamarkta tesadüfen sennheiser mm30i adlı kulaklığı gôrdum inanılmaz bir ses kalitesi var (tüm iPhone modelleri ile tam uyumlu) bugüne kadar o beyaz kulaklıkla bosuna Muzik dinlediğimi anladım

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celik360

İphone4 kulaklığı inanılmaz dandik geçenlerde bu kulaklık bozuldu ve mediamarkta tesadüfen sennheiser mm30i adlı kulaklığı gôrdum inanılmaz bir ses kalitesi var (tüm iPhone modelleri ile tam uyumlu) bugüne kadar o beyaz kulaklıkla bosuna Muzik dinlediğimi anladım

Saygılar
    hepsiburada'dan sakin siparis etmeyin bu kulakligi, ben o oyuna geldim, siparis verdim, ama cin mali cakmasini gonderdiler, sinirden deliye donup hemen geri yollamistim, resimlere de orjinal kulakligin goruntulerini koymuslar millet kansin diye.
  • Dealextreme den almanizi oneririm. Orjinal apple kulakliklari 10$ civarinda
  • 10$ a orjinal Apple kulaklığı olmaz. Dealextreme e bu kadar güvenmeyin, her oem yazan ürün oem değildir. Hele dealextreme de satılıyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albért Einstein

Dealextreme den almanizi oneririm. Orjinal apple kulakliklari 10$ civarinda
    Forumdan arkadaşlar satıyordu 30-40-50 TL'ye hem de açılmamış. Ayrıca 100 liraya kesinlikle değmez. Ben yurtdışından 120 liraya Brainwavz M2 aldım kaldı ki orta-düşük sınıf bir kulaklıktır, inanılmaz. Gerçekten ALAC formatıyla da birleşince harikulade oluyor ancak tek eksiği kumandası yok. O yüzden zorluk yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microwave

10$ a orjinal Apple kulaklığı olmaz. Dealextreme e bu kadar güvenmeyin, her oem yazan ürün oem değildir. Hele dealextreme de satılıyorsa.

Burada hepsiburada 50 liraya satabiliyorsa dx te 18 liraya orjinalinin olacağina adim gibi eminim. Ha siz kazik yemeyi seviyorsaniz orasi mustesna
  • quote:

quote:

10$ a orjinal Apple kulaklığı olmaz. Dealextreme e bu kadar güvenmeyin, her oem yazan ürün oem değildir. Hele dealextreme de satılıyorsa.

Burada hepsiburada 50 liraya satabiliyorsa dx te 18 liraya orjinalinin olacağina adim gibi eminim. Ha siz kazik yemeyi seviyorsaniz orasi mustesna

Yukarıda arkadaş HB'nin sahte ürün sattığını belirtmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kıymetli arkadaşlar applestore'da 30$ satış fiyatı varken kutudan çıkma haricinde tüm satışlar orjinal deildir kimse kimseyi kandırmasın, cevaplar için sağolun bakınıyorum ben hala

• quote:

quote:

quote:

Gormemisim kusura bakmayin. Ama dx ten bir urun alacaksaniz yorumlarini falan arastirmak lazim. Ben onlara bakarak orjinal olabilecegine kanaat getirdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gormemisim kusura bakmayin. Ama dx ten bir urun alacaksaniz yorumlarini falan arastirmak lazim. Ben onlara bakarak orjinal olabilecegine kanaat getirdim.

Hocam Allah askına hangi Apple ürünü 10$ olabilir yapmayın bunu. Dx teki ürün 1. sınıf replika deseniz inanırım çünkü kaliteli ürün de satıyor o site. Ancak orjinal Apple ürünü dediğiniz zaman is değişir :) 10$ a sifir kutusunda Apple kulaklik alamazsınız. Apple in kulak ici kulaklıkları satılıyor 10-20 dolara. Orjinal diyorlar. Değil hocam orjinal falan. Apple in resmi sitesinde 80$ dolar civarında satılan ürün nasıl olurda 10-20$ a satılır başka yerde. Sizin dediğiniz de bunun gibi iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

Kalite derken, iyi bass verebiliyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Deal extreme den çok fazla alışverişim oldu, orjinal ürünleri zaten kendileri belirtiyorlar ,ancak orjinal apple kulaklığının bahsettiğiniz fiyatlarda olması mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: celik360

İphone4 kulaklığı inanılmaz dandik geçenlerde bu kulaklık bozuldu ve mediamarkta tesadüfen sennheiser mm30i adlı kulaklığı gôrdum inanılmaz bir ses kalitesi var (tüm iPhone modelleri ile tam uyumlu) bugüne kadar o beyaz kulaklıkla bosuna Muzik dinlediğimi anladım

Saygılar

dikkate alınması gereken bir mesaj!

bende mm30i kullanıyorum. eğer bass'ın sıkça kullanıldığı müzik türleri dinliyorsanız gerçekten inanılmaz güzel sonuçlar alırsınız. ama rock/metal dinliyorsanız (benim gibi) bazen canımı sıkıyor. çok bozuluyor bazen müzik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.