Şimdi Ara

Apple store değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5 cihazımda 4 5 adet siyah ekranda belli olan ölü pikseller buldum zorluya götürmeyi düsünüyorum acaba değisim yaparlarmı ve yaparlarsa telefonun üstüne bir miktar para koyarak 5s verirlermi ?

• ahmt103 A kullanıcısına yanıt
    birinci soru: evet
    ikinci soru: hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birinci soru: evet
    ikinci soru :evet (yeni cihazı alıp dışardan birine satıp üzerine para ekleyip 5s alabilirsiniz, ama apple stordan bu işlemi yapamazsınız)
  • Tesekkürler.Peki sadece cihaz mı değisir?bi akrabama verdim full kutu olarak sarj kablosu da deforme olmustu sarj etmiyordu
    2ncisi sizce değistirirlerse sıfır iphone 5 ile ikinci el kullanılmamıs (sıfır) iphone 5 arasında kac tl fark olur?
  • Siyah ekranda ölü pikseli bulabilme başarınızdan dolayı size iphone 6 bile verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Siyah ekranda ölü pikseli bulabilme başarınızdan dolayı size iphone 6 bile verirler

Olu piksel siyah tabanda belli olur zaten

• Iphone 5s distribütör garantili, ön camı çizik, açılmıyor sadece elma görünüp hemen kayboluyor.
    Apple Store bunu değiştirir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE STORE'A RANDEVUSUZ GİTMEK
    9 yıl önce açıldı
    Teleservice İphone 5 Değişim
    12 yıl önce açıldı
    Apple store ülke değiştirmek?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Iphone 5s distribütör garantili, ön camı çizik, açılmıyor sadece elma görünüp hemen kayboluyor.
    Apple Store bunu değiştirir mi?

Tr cihazi ise degistirir

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl ekimde Bimeks' in gece yarısı indiriminden 1.616 TL' ye satın almıştım.

• Verirler

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Eğer cihazınızın kutu arkasında ve arkada iPhone yazısının altında yazan model kodu A1457 ise değişim verirler. Tabi birde cihazın ME432TU/A gibi bir model kodu var ve örneğini verdiğim model kodunda ki gibi orada TU var ise bu, cihazın Türkiye için üretildiğini belirtir. Mesela o kodu LL olan cihazlar Amerika için üretilmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.