Iphone 3GS turkcell jailbreaksiz(orjinal) telefonumun firmwire'ı 3.0.1'den 3.1.2'ye yükseltmek için applicationları sync ettim. ancak daha sonra applicationları açmak istediğimde üzerine basıyorum ve beni hemen ana menüye atıyor. Bunun sebebi nedir nasıl çözebilirim yardım edebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: haks446
Arkadaşlar selam,
Iphone 3GS turkcell jailbreaksiz(orjinal) telefonumun firmwire'ı 3.0.1'den 3.1.2'ye yükseltmek için applicationları sync ettim. ancak daha sonra applicationları açmak istediğimde üzerine basıyorum ve beni hemen ana menüye atıyor. Bunun sebebi nedir nasıl çözebilirim yardım edebilir misiniz?
Kendin diyorsun jailbreak'siz diye.Jailbreak olmadan indirdiğin oyun ve uygulamaları çalıştıramazsın ki.
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Orijinalden alıntı: haks446
Arkadaşlar selam,
Kendin diyorsun jailbreak'siz diye.Jailbreak olmadan indirdiğin oyun ve uygulamaları çalıştıramazsın ki.
Daha önce telefonu jailbreakli kullanıyorduysanız ve şimdi jailbreak yapmadığınızdan dolayı açılmıyor olabilir. Eğer buysa jailbreak yapıp cydiada sourcelar arasına cydia.hackulo.us ekliyip appsync3.1 i indirmeniz lazım Eğer daha önce jailbreaksiz kullanıyorduysanız appleri bir daha atmayı deniyin Eğer bütün applerde değilde 2-3 tane appte sorun çıkartıyor ise varsa updateini yapabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme