Bildirim
AppStore 100 mb uyarısı!!! Yardım
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
telefonu bir itunesa bağlayıp indireceksin ya da jailbreak bekleyeceksin. -
quote:
Orijinalden alıntı: apespecter
telefonu bir itunesa bağlayıp indireceksin ya da jailbreak bekleyeceksin.
Dostum şuanda bir bilgisayara ulaşmam zor. Üniversite için kaldırdım. Şu anda 3Gden indirmek gibi bir imkanım yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef sınır 100mb wifi ile indirebilirsiniz sadece eskiden 50mb o sınır ama olmalı 100mb ideal operatör interneti için:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wifiden indirmek istemiyorsun, anlaşıldı.
O zaman cihazını usb ile bilgisayara bağlayıp ayarlardan kişisel erişim noktasını açacaksın ve bilgisayarına bağlanarak ordan indireceksin iTunes ile.
Diğer olasılık: Ayarlardan kişisel erişim noktasını açacaksın ve sanki bir wifiye bağlanır gibi bağlanacaksın bilgisayarınla.
Kısaca bilgisayara ya da wifiye muhtaçsın.
Gerisini anlatmıyorum; bildiğini varsayıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 6 Kasım 2013; 22:08:48 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Wi-fi bulman lazım. En kötü bir arkadaşının telefonunun internetini paylaştırıp wi-fi ile ona bağlanabilirsin :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X