Şimdi Ara

Apu işlemci ekrana görüntü gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdaki kasayi hizlialdan topladım. Bilgisayar öğretmeni arkadaşla kasaya topladık. Fişi takınca fan çalışmadı, birkaç saniye sonra sigorta attı. Anakarta bağlanan bazı kabloları çıkartıp tekrar denedik, sigorta attı. Bir tanıdık bilgisayarcıya götürdük. Başka 500 wattlık power taktı. Fan çalıştı fakat ekrana görüntü gelmedi. Başka ram taktık yine görüntü gelmedi. Ellerine amd uyumlu parçalar olmadığı için tam olarak sorunu bulamadılar. Ne yapmam lazım? Tecrübeli arkadaşlar yol gösterirse memnun olurum. Acaba anakart filan arızalı mı? Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcozu21 -- 16 Haziran 2015; 18:16:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vcozu21 V kullanıcısına yanıt
    Dahili ekran kartına takıp çalıştırmayı denediniz mi?

• Dahili ekran kartı nasıl oluyor. A8 apu işlemci zaten ekran kartı içinde değil mi? (power heralde bozuk onu geri gondereceğim. Bunun dışında bir sıkıntı olabilir mi acaba. Anakart falan bozuk olabilir mi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcozu21 -- 16 Haziran 2015; 17:42:13 >
  • Arkadaşlar powerda problem yokmuş. Evde denedim sigorta atmadı. Yalnız ekrana görüntü gelmedi. Yardım?

• Psu nun bağlantılarını doğru yaptığına eminmisin

• DeeloperAli kardeş bilgisayarcıya da götürdüm. Baktı ama görüntü gelmiyordu. Bu arada bilgisayarcı intel ürünleri kullanıyordu,amd yoktu.Yok mu yardımcı olabilecek biri. Görüntüde olduğu gibi çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcozu21 -- 16 Haziran 2015; 18:40:13 >
  • Yok mu bir fikri olan? Acaba problem anakartta mı yoksa başka bir şey mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba yaşadığın soruna en iyi çözümü bence bu adamlar verir Mecidiyeköyde esnaf çok işini çok iyi bilen düzgün bir esnaftır öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_103704551/tm.htm
  • Problem anakarttaymış. Değiştirdim, sorun çözüldü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.