Şimdi Ara

Araba alacağım tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ilk arabamı almak için hazırım. Otomotik vites ve içi konforlu bir araç istiyorum. Bütçem 70 bin. Biliyorum çok değil ama yine de bir şeyler bulabilirim. Arabalardan çok anlamam ama, 2012 audi a3 ve 2012 model bmw 1 serisi 116 i arasında kararsızım. bu ikisine de takıntı yaptım ama sıfırına param yetmiyor. araştırmalarım sonucu 2012 model alabiliyorum. Eh 3 yaşında bir araba da pek eski sayılmaz.
    Hangisi dersiniz? ya da başka tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macbeth83 -- 30 Ekim 2015; 3:48:35 >

• Ne tarz bir araba aradığınızı söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz. Mesela yakıt konusunda nasıl olsun ya da spor araba mı olsun tek kapı olsun mu veya yakıt mı performans mı gibi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor istiyorum en azından spor görünüm olmalı. Bmw 116 i ve audi 3 arasında kaldım
  • 1 serisinin ilk kasası sanki daha alımlı. ama bir sonraki kasa hoşunuza gidiyorsa 3.20lere bakmanızı tavsiye ederim. sanki farklı firmalar yapmış hissi veriyor iki araca da dokununca
  • A3 derim ben.
    Ama yeni astra 1.4 150 hp ve leon fr 150 hp olan arabalara da bakın derim.
    2 sene once arabayı değiştireceğim zaman yine audi bakıyordum, başkasına binemem artik diye. Ama butce artinca da sifir mi alsam dedim, ve biraz da buruk bir sekilde leon almistim.bu seferlik boyle olsun digerinde a3 alirim diye. Şimdi yine arabalara bakıyorum, daha doğrusu hep bakıyorum arabalara, yine sifirlar daha cazip geliyor. Konfor olarak eskisi kadar fark yok. Artık bütün arabalar kaliteli. Yeni astra mesela çok güzel olmuş. Gelir gelmez incelemek lazım . Ama marka algisi da ayrı bir gerçek. Audi ye binerken gözüm sürekli direksiyondaki halkalarda olurdu. Sever, oksardim :) leon un direksiyon amblemine bir kaç kez bakmisimdir :) arabami cok sevmeme ragmen o imaj eksikliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 30 Ekim 2015; 8:38:34 >
  • hocam neden 0 km mis gibi bir honda düşünmüyorsun

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Aklından zoru mu var o tüplü tenekeye o kadar para versin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 70 bin lirayı "çok değil" olarak görüyoruz, nasıl bir ülke olduk biz :(
  • Audi A3 70 bine doğru düzgün bulamıyorum

• 70bin hiç hiç ama hiç bir az bütçe değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

70 bin lirayı "çok değil" olarak görüyoruz, nasıl bir ülke olduk biz :(

Ben 25 e çok diyorum

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    sorma 70 bin ve az kelimesi, halime ağlayasım geldi
  • a3 sedan ile 1 serisi size tavsiye edebileceğim araçlardır ama az daha bütçe lazım veya c180 3.20d düşünülebilir
  • yalnış anlaşıldım sanırm tabiki 70 binde iyi para, biraz megololanca oldu ama ülkedeki ötv fiyatları yüzünden fiyatlar uçuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.