Şimdi Ara

Araba alacağım, tavsiyelerinizi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hali hazırda 2012 Jetta 1.2 Conf. kullanıcısyım. Bu aracı sıfır aldım,iki yıldır sorunsuz kullanıyorum. Şu anda yeni bir araç arayışım var, beklentilerim genel olarak şöyle;

- Otomatik olsun, çift kavramalı şanzıman tercihimdir. (arabamı değiştirmemde temel amacım bu zaten, Jetta manuel ve her gün 3-4 saat trafikte araç kullanıyorum)
    - Sıfır ya da az kilometre 2. el olabilir ama çok eski olmasın...
    - Özeliik olarak Jetta'dan az olmasın, çok boş bir araç olmasın.
    - Motor hacmi MTV'den dolayı çok yüksek olmasın. 1.6'ya kadar olursa iyi olur, 2.0'a ancak gerçekten değerse çıkabilirim.
    - Aşırı bir performans beklentim yok. Şu anki aracım da ihtiyaclarımı rahatça karşılıyor bu anlamda, fazlası olursa da hayır demem :-)
    - Yakıt sorun değil istediği kadar yakabilir, benzinli tercihimdir ama dizel de olabilir.
    - Bütçem 80-90bin civarı.
    - Satarken sorun yaşatmasın.
    - VW olmasın, zaten Jetta'ta biniyorum, cc'yi de denedim farklı bir araç sürdüğüm izlenimi vermedi bana, başka bir marka olsa daha iyi.

Aklımda birkaç model var ama yorumları yönlendirmemek için yazmıyorum. Her türlü yoruma açığım arkadaşlar, tabi önerdiğiniz aracı neden önerdiğinizi de yazarsanız tercih yaparken bana daha çok yardımcı olur.

Şimdiden herkese teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.