Şimdi Ara

Araba alıcam ama kafam karıştı, yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben de 25 bin civarı otomatik vites araba bakıyorum. 1-2bin esnetebilirim en fazla. Piyasa hortlamis, satıcılar çıldırmış. Nasıl araba alicam bilmiyorum. Oncelikle honda jazz bakıyordum ama parama ancak pert alabiliyorum. Bir ara toyota yaris baktım ama mmt yarı otomatik şanzımanina iyi değil dediler. Colt baktım tutulmuyor dediler, Megane İİ uygundu ama onun da otomatık şanzımanına sorunlu dediler. Ne alacağıma karar veremedim. 1-2 aydır bakıyorum ama kafam iyice karıştı.Biraz hyundai gets otomatik lere baktım. Kaliteli markaların eski model yüksek kilometrelerini, yada daha düşük kalite diye tabir edilen markaların daha yeni, daha düşük kilometrelerini alabiliyorum galiba. Nasıl bir seçimde bulunmaliyim, onerilerinizi ve varsa satılık araba linklerinizi değerlendirmek isterim . Bir de şu linkteki aracı 27.500 e bırakıyor inceler misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2003 Model ve üstü 1.3 dizel otomatik opel corsa bulabilrsiniz düşük km de o paraya biraz küçüktür içi ama aradığınız kriterlere uygun olduğunu düşünüyorum.

• colt diyorum, piyasa yok diyenlere bakmayın benim colt tek kapılıydı 20 günde sattım
  • Merhabalar,

Bende araç önerisi için sizden öneri bekliyorum. Aylık yaklaşık 5000 km yapıyorum. Ağırlıklı ş.arası kullanıyorum ama ş.içi olarak da İstanbul trafiğine giriyorum. Bütçem max 25000. Klima ve hız sabitleyici olmasını istiyorum.

ilk olarak sorum şu;
    dizel araba mı alayım yoksa LPG mi? İlk bakışta herkes dizel diyebilir ki bende aynı fikirdeyim ancak kafama şu takılıyor. Dizel araçlar her 15 binde bakıma giriyor. Yani benim 3 ayda bir bakıma girmem gerekiyor. Dizel araçların bakımının da pahalı olduğu söyleniyor. Acaba bakım masrafları falan LPG maliyetini geçer mi?

Diğer sorum şu;
    1.4 TDI vw nin 3 silindirli motorları hakkında bilgisi olan var mı? İstediğim kriterlere uyan araçlar Seat ibiza ve skoda fabia. bu araçlar da bu motora sahip. bu motorların ömrü bakımı performansı vb nasıldır?

• piyasası olan hız sabitleyici olan araba arıyorsanız o paraya zor bulursunuz yada eski model olur benim tavsiyem bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-bulunmaz-fiyata-kelepir-binek-otomatik-210661601/detay
  • Tipini pek beğenmesemde honda city tavsiye ederim. Bende city aldım. Tipi tamam pek göze hitap etmeyebilir ama. Cvt şanzuman, geniş iç hacim, devasal bagaj ve minumum yakıt... Benim araç lpgli ist. Şehir içinde dur kalk trafikte 0.25 krş. Şehir dışı 0.17 krş yakıyor. Tam bir aile arabası.

• Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim, başka fikri olanların fikirlerini öğrenmek isterim. Şu araç hakkında da yorum yapar mısınız?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-doktordan-otomatik-lpg-li-aveo-sedan-210067114/detay/
    27.500 e bırakıyor, belki 27000 de alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sman9815 -- 29 Nisan 2015; 19:49:13 >
  • Colt a tutulmaz diyorsunuz gidip Chevrolet e bakıyorsunuz. :) otomatik yerine manuel olsa seçeneğiniz çoğalır bence

• Euro Ncap'ten tek yıldız alan Aveo'dan uzak durun.
  • Mondeo mk3 özellikle 2006 makyajlı kasa. Ben trend kasayı 24000 e sattım 70k km deydi

• o paralara iyi bir otomatik şanzuman sahibi araç malesef yok kriter olarak manuel tercihine yönelmenizde fayda var masraflı otomatik şanzumanla her halde sürekli uğraşmak istemezsiniz
  • 25binliraya megane1 lere bakabilirsiniz.

Temizini bulursaniz az km li iyi kullanilmis uzun sure idare eder sizi. Otomatik sanzimanida iyi pek bi sıkıntisi oldugunu sanmiyorum. Ama eski hic yoksa 11 yas ve uzerinde bi arac.

Otomatik vites sarti olmasa sanderoda oberebilirdim ve ya renault syboll,clio...

Megane2 lerin otomatik sanzimanlari ile ilgili bi sorun sikayet hic duymadim ben...

Nissan almera primera gibi japon araclarinada bakabilirsiniz. Lancer ve impreza nin fiyatlari ne alemde bilemeyecegim...

• tsmsk kullanıcısına yanıt
    Colt tam otomatik şanzıman mi kullanıyor. Nasıldır Şanzımanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sman9815 -- 1 Mayıs 2015; 16:16:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Colt a tutulmaz diyorsunuz gidip Chevrolet e bakıyorsunuz. :) otomatik yerine manuel olsa seçeneğiniz çoğalır bence

Aveo ya daha yeni , daha az kilometre, daha geniş hacim olduğu için bakmistim.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim, güzel bilgiler alıyorum ve alacak gibiyim de. Ayrıca manuel araç almak istemiyorum maalesef. Şehir içinde daha rahat bir kullanım yaşamak istiyorum ve de eşim için tabi.
    Yarı otomatik şanzımanları önerir misiniz?

• Evlilik nedeniyle acil satılık
    İlan No: 210838076
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-evlilik-nedeniyle-acil-satilik-210838076/detay

Guzel arabadir. Hız sabitleyici ve otomatik vites. Görünüme zaten laf yok. Biraz daha Bütçeyi artırmanız gerekecek. Pazarlık yeteneğinizi de konusturun.

Cruze 2011 lerde Hız sabitleyici vardır. 2010 ve 2009 larda yok.

• Honda civic 1.6 ies bakalirsiniz 1999-2003 civarı

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: sman9815

Merhaba. Ben de 25 bin civarı otomatik vites araba bakıyorum. 1-2bin esnetebilirim en fazla. Piyasa hortlamis, satıcılar çıldırmış. Nasıl araba alicam bilmiyorum. Oncelikle honda jazz bakıyordum ama parama ancak pert alabiliyorum. Bir ara toyota yaris baktım ama mmt yarı otomatik şanzımanina iyi değil dediler. Colt baktım tutulmuyor dediler, Megane İİ uygundu ama onun da otomatık şanzımanına sorunlu dediler. Ne alacağıma karar veremedim. 1-2 aydır bakıyorum ama kafam iyice karıştı.Biraz hyundai gets otomatik lere baktım. Kaliteli markaların eski model yüksek kilometrelerini, yada daha düşük kalite diye tabir edilen markaların daha yeni, daha düşük kilometrelerini alabiliyorum galiba. Nasıl bir seçimde bulunmaliyim, onerilerinizi ve varsa satılık araba linklerinizi değerlendirmek isterim . Bir de şu linkteki aracı 27.500 e bırakıyor inceler misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

mevcut bütçene en temiz;
    honda jazz ile aynı motor sedan versiyonu city alabilirsin şanzıman sorunsuz honda kalitesi fp aracı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-honda-city-205700349/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.