Şimdi Ara

Araba Havalandırmayı Açınca Neden Stop Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik benzinli araçta havalandırma normal çalışırken Klimayı açınca stop etmeye başladı. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Sebep ne olabilir? Klima kompresöründen mi kaynaklanıyor acaba?

(Not: Havalandırma yazmışım başlıkta; Klimayı açınca olacak doğrusu!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsharpx -- 19 Aralık 2020; 13:6:55 >

• Hocam rolantiyi ayarlayamadığından olabilir. Onun içinde gaz kelebeği güzelce temizlenirse ilk günkü gibi olacaktır. Eski otomatik aracım stop ederdi ara ara özellikle de rölanti dengesizliği sırasında tamirci amcam gaz kelebeğini yıkar 1-2 yıl götürürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rolanti olayını duydum. Ama bu durum klima açıkken araç gazdan kesilince olabiliyor diye okumuştum bir yerde.

Ama benim durumumda klima açma düğmesi olan AC'ye basınca birden araç stop ediyor. Bu farklı sanki!!!

• kompresör dağılmış olabilir. klimacıya gösterin aracınızı..

• Klima kompresörünüz sıkışmış olabilir bu yüzden stop edebilir. Veya rölanti düşük kalıp yine stop etmesine neden olabilir.

• Bilgisayara bağlanıp bakılmalı, muhtemelen önceki kodları vardır. Normalde klima açıldığında sistem rölanti yükseltmesi yapar.

• Araç focus 1 mi ? Babamda vardı yaklaşık 5 sene evvel klima açınca stop ediyordu. Bir sürü usta gezmişti. O zaman gaz kelebeği dediler bu kasalarda kronik dediler ama temizlendikten sonra da devam etti sorun en son sattı gitti çözemediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    araç stop ediyor yardım!!!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lpg var mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.