Şimdi Ara

Araba Kokusu İçin Önerileriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
6.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arabada artık koku kullanmak istiyorum.

Ne gibi ürünler kullanıyorsunuz. Uzun süren uygun fiyatlı olanlardan

ya da kendi koku yönteminiz var mı?

• hiç denemedim ama deneyenler memnunmuş

• little trees tavsiye ederim. önceden vanilya kokulusu amerikan bayrağı desenli vardı antipatik duruyordu. şimdi Türk bayraklısıda var öneririm.ayrica söyliyim kağıt koku olmasına rağmen etkili baya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba kokuları sagliga zararlıdır çoğunun içinde kanserojen maddeler bulunur kullanmayın gençler

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Araba kokuları sagliga zararlıdır çoğunun içinde kanserojen maddeler bulunur kullanmayın gençler
    Yediğimiz içtiğimiz şeylerde bile kanserojen madde var boşverin

• www.hepsiburada.com
    Discover Car Gel ( Exotic-Bahar Çiçekleri ) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/discover-car-gel-gul-p-OTGLRDSR5097-G
    kullanıyorum ben yıllardır ortalama 1 ay götürebiliyor.

Aracı sürekli kullanmıyorsanız kapağını kapatıp giderseniz örneğin 4 gün sonra binecekseniz araca o gün açarsanız daha uzun ömürlü olabiliyor

• Düğünde hediye koku dağıttılar

Arabanın içinde 10 saniye açıp kapatıyorum 1hafta koku çıkmıyor o nasıl bir kalıcı koku akıl sır erdiremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Tavsiyeleriniz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de little trees kullanıyorum, Black olanı efsane kokuyor bence. Benzeri parfüm bulsam kendime alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocharger41

little trees tavsiye ederim. önceden vanilya kokulusu amerikan bayrağı desenli vardı antipatik duruyordu. şimdi Türk bayraklısıda var öneririm.ayrica söyliyim kağıt koku olmasına rağmen etkili baya.
    ınternette en cok onu gördüm bildiğin benzıncılerde satılanlardan. Nasıl o kadar kalıcı oluyor anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi, tamamen doğal ve hamile kadınların bile kullanmasında sakınca bulunmayan bir oto kokusu çıkardı. Yalnız satışı başlamasına rağmen sadece Aliexpress gibi Çin sitelerinden getirtebiliyorsunuz ve orada hangi ürünün orijinal hangisisinin çakma olduğunu anlamak da çok güç. O nedenle Xiaomi'nin resmi Türkiye distribütörünün getirmesini bekliyorum, zaten 3-5$ bir fiyatı var, resmi fiyatı çok abartılı olmayacaktır. Bu tür ürünler dışında arabanın içi biraz güzel kokacak diye hem kendinizin hem de sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmayın.
  • litttle trees den gerisi hikayedir.

Birde california scents vardır biraz pahaldır.
  • Areon Ken Bumble Gum kokusu. Sene 2016 da aldım galiba nerdeyse 2 yıl koktu daha sonra sıkıldım atacaktım annem banyoya koyalım diye aldı elimden o zamandan bu zamana hala duruyor banyoda cok azda olsa hala kokusu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4

Xiaomi, tamamen doğal ve hamile kadınların bile kullanmasında sakınca bulunmayan bir oto kokusu çıkardı. Yalnız satışı başlamasına rağmen sadece Aliexpress gibi Çin sitelerinden getirtebiliyorsunuz ve orada hangi ürünün orijinal hangisisinin çakma olduğunu anlamak da çok güç. O nedenle Xiaomi'nin resmi Türkiye distribütörünün getirmesini bekliyorum, zaten 3-5$ bir fiyatı var, resmi fiyatı çok abartılı olmayacaktır. Bu tür ürünler dışında arabanın içi biraz güzel kokacak diye hem kendinizin hem de sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmayın.
    Akşam aratırayım internetten yurt dısından alışveriş yapıyorum bulursam denerım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Areon Ken Bumble Gum kokusu. Sene 2016 da aldım galiba nerdeyse 2 yıl koktu daha sonra sıkıldım atacaktım annem banyoya koyalım diye aldı elimden o zamandan bu zamana hala duruyor banyoda cok azda olsa hala kokusu var.
    2 yıla yakın o kokuyu mu aldınız maşallah o zaman buda alınıp denenebilir yani 1 sene bıle kokması mükemmel bir şey bence

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Kutunun ağzının kademeleri var. Koku yoğun bir koku olduğu için en kısıkta bile aracı gayet iyi kokutmakta.

Kutu içindeki malzeme keçe gibi birşey. Bu topçuk gibi olanları falan denedimde çok verimli değil. Keçenine en büyük sıkıntısı çok sıcağa maruz kalınca galiba çabuk uruyor ve koku işlevini yitiriyor.

Aracı çoğunlukla kapalı garajda kullandıgım için büyük ihtimal bu kadar uzun gitti, Gerçi 3-4 arkadaş aldık bu kokuyu çoğu kişi kokusundan sıkılıp 8-9 ay sonra attı.

Kahvelisini önermiyorum aşırı ağır ve baş ağrıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

ınternette en cok onu gördüm bildiğin benzıncılerde satılanlardan. Nasıl o kadar kalıcı oluyor anlamadım

Alıntıları Göster
    bende çözemedim parfümünden kaynaklıdır diye düşünüyorum. 10 lirayada parfüm var 500 lirayada. kaliteli parfüm olunca etkisi uzun sürüyor

• Ben aşağıdaki ürünü aldım. Xiaomi nin kokusunun benzeri, Hamile ve Bebekler için dahi güvenli diyor. Geldiğinde yorum yazarım gerekirse, henüz teslim almadım.

aliexpress.com
    US $6.94 49% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Hava Spreyi'de Araba Hava Spreyi Oto çıkış parfüm Havalandırma hava spreyi araba Klima Klip Mıknatıs Difüzör katı parfüm Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Araba-hava-spreyi-otomatik-k-parf-m-hava-spreyi-havaland-rma-araba-klima-klip-m-knat/32847939159.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.17984c4dKzncs0

• Little Trees Vanilya efsanedir.
    Ama yazın kullanmayın kokusu çabuk kurur. Bu zamanlarda sorunsuz uzun süreler kullanılır...
    Araba Kokusu İçin Önerileriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Araba kokuları sagliga zararlıdır çoğunun içinde kanserojen maddeler bulunur kullanmayın gençler
    çoğu arabalar için dogru söylüyorsun haklısın ama renault markasının modellerinde bu kokuları kullanırsan arabaların standart özelliklerinden dolayı bu kanserojen maddeler yok olarak sağlıklı şekilde arındırılmaktadır.
  • ben farklı bir şekilde tavsiye vereceğim. eğer halı paspas kullanıyorsanız istediğiniz kadar süpürge tutun arınmaz ve zamanla kötü koku yapar.

halı paspasları eve cıkarıp önce toz deterjan ve halı yıkama fırçasıyla bi güzel yıkıyoruz(çıkan kire inanamayacaksınız). durularken tertemiz su çıkana kadar bu işlemi tekrarlayın. daha sonra parfüm özelliği olan yumuşatıcıyı bi miktar bol sulu paspasın üstüne döküp homojen bi şekilde fırçalayarak yedirip bi süre bekliyoruz. daha sonra baya bi durulayın durularken de fırça kullanabilirsiniz ve sonra kurumaya bırakıyorsunuz

klimayı ayaklara verip iç havalandırmaya çevirin ve arabanızın çok güzel koktuğuna dair yorumlara hazır olun. bu konuda aşırı hassas olup arabamda en ufak kötü koku duyduğumda uykuları kaçan biri olarak bu uygulamayı öneriyorum. çünkü paspas taban halısı koltuk gibi parçaların koku durumu vahimse istediğiniz kadar koku takın ertesi gün bindiğinizde yine o çirkin kokuyu alacaksınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.