Şimdi Ara

araba kullanmayı öğrenmek için uygun bütçeli 2.el araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Sinan. Pek bilgim olmadığı için yazmak istedim. Bu yıl sonlarına doğru 2.el bir araç almak istiyorum. Krediyle alacağım, yıl sonuna birikmiş 10 bin param olur. maksimum 25 bin kredi çekmek istiyorum. Yani üst sınırım 35 bin tl olacak. Karadeniz Ereğli'de yaşıyorum. Sizce arayacağım kriterler ne olmalı ? Hangi markalar, hangi modeller üzerine yoğunlaşmaşıyım? Hasar kayıtlı veya boyalı araçlara bulaşılır mı ?

Mazda'ya olan merakımdan mazda 2 2010 modellerine bakıyorum. 30 bin civarı ufak tefek hasarlı araçlar var. Fakat,Mazda'nın 2.el piyasası pek iyi değildir ve yedek malzemesi pahalıdır. Benim için önemli kriterlerden biri yol tutuş ve sağlamlık. Benzinli ve manuel istiyorum ilk aşamada hem araba kullanmayı iyice öğrenirim hem de ilk aşamada az maliyetli olur. Aracı birkaç sene kullanıp, üst modellere veya sıfır bir araç almak gibi hedefim var.

Her türlü tavsiye ve yardımı dinlerim. İlginize teşekkür ederim.

• konuyu bu bölüme açarsanız yorum gelebilir.https://forum.donanimhaber.com/forumid_351/tt.htm
    aklıma eski kasa focuslar geldi ama benzinde az yakmazlar. lpg ile kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 21 Mart 2017; 11:22:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    2. EL ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.