Şimdi Ara

Araba seçememe problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kafamda araçlarla ilgili bir ton sorun var çözemiyorum bi türlü
    Almanyaya yeni taşindik ehliyetimi aldim.
    Fakat araç motorlarindan fazla anlamadiğim için araba alamiyorum. Yok o model yağ yakiyor biri fazla benzin yakiyor falan derken beynim allak bullak oldu

Bana orta segment bi araba önerebilirmisiniz motor sorunu az olan ve az yakan, 1,90 insanin sigabileceği 🙂
    (İkinci el alacağim)
    1,6 132 auris,corolla,
    golf,octavia,passat diger markalarda olabilir gibi gibi
    Benzin veya dizel hybirdde olabilir ikinci el alicam fakat dedigim gibi motor bilgim zayif usta usta gezmek istemiyorum bu ülkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 20 Ocak 2024; 21:20:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Japon kore araçlarına bakın bütçenizi bilmiyorum fakat sedan hatchback hangisi tercihinize uygun?

• Sigacaginiz ve sorun çıkarmayacak araç Corolla olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla yeterli olur. Yerli diye DSG şanzımanlı çöpleri almayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RazorXmia kullanıcısına yanıt
    Hocam fark etmez zaten burda sedan pek bulunmuyor hb araç yada hepsi stationwagon turkiyedeki aracim corollaydi zaten burdada herkes alman al diyip duruyor fakat butun ikinci el golfler yağ yakiyor gibi geldi bana youtubede surekli bununla ilgili video goruyorum oyuzden kafam karişti

• Bu konularda acemi olup araç alma arefesi en sıkıntılı durum bana göre. O yüzden güvendiğiniz sözüne itimat ettiğiniz bir kişi seçin ve bu işi onunla yapın öteki türlü her kafadan bir ses çıkar ve kafanız daha çok karışır. Naçizane en büyük tavsiye budur… 38 yaşında biriyim şu ana kadar 13 14 tane araba alıp sattım ve kimseyi dinlemeden iş yaptım hiç te pişman değilim.

• Alamanya da bmw yada mersedes ağa.teneke halk arabaları çöp.bakma biz burda mecburiyetten biniyoz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 corolla ya da auris hangisi temiz denk gelirse alın. 2013-2018 farketmez hangisi olursa olur. Arabadan çok anlamam sorun çıkarmasın diyorsanız macera aramayın. Size tek sıkıntısı yalıtım olur, onda da çok rahatsız olursanız yalıtım yaptırırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.