Şimdi Ara

Araba teyibiniz Ipodunuzu kontrol etsin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm Volkswagen 1998 yılından sonra üretilen modellerindeki head unit ler le uyumludur. RCD 300 , 500 ve navigasyonlu modelleri için de uyumluluk test edilmiştir. PIC devresindeki programı modifiye ederek diğer Head Unitlere uyumlu hale getirmek mümkündür. Teyibiniz cd changer takılıymış gibi davranıp dışarıdaki herhangibir kaynaktan ses alımını aktif hale getirir. Özellikle MP3 playerinizi arabaya bağlamak için idealdir. Ayrıca Archos Jukebox ve iPod u teyibinizden kontrol edip şarkı isimlerini teyp ten görebilirsiniz... Devrenin almanyadaki satışı orjinal olarak 70 Euro civarında dır.

Ses kablosu dahil İpod bağlantı kablosu hariç istediğim fiyat 50YTL. Ayrıca isteğe göre mp3 player şarj ünitesini de ekleyebilirim.

Özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz...

Şu anda prototip olarak yaptığım devre aşağıdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obenturk -- 10 Eylül 2008; 8:53:59 >

• VW Caddy için montaj görüntüleri... Sigara içmediğimden dolayı kablo ve mp3 player küllükte duracak :)

Bende creative muvo^2 olduğundan şimdilik onun için kontrol modülü yok. Geliştirmeye çalışıyorum bakalım yapabilecekmiyim.

• güzel kullanışlı bir fikir.
  • Güzel olmuş öncü teşekkürler...
    iRiver larda takılıp şarkı isimleri gözükebiliyormu ?
  • obenturk, aynı olay bendede var, vw golf e ipod bağladım ama yalnızca aux girişinden ses kablosu taktım, yani senin ki gibi teypten kumanda yok ve şarkı ismi çıkmıyo tabiki.
    benim teyp santamonica, uyum sağlarmı senin devrene?
  • iRiver lara da takılabiliyor. Ancak netten araştırma yapıp uygun firmware bulmam lazım iRiver bende olmadığından kesin çalışma garantisi veremiyorum.

Ayrıca her mp3 player için uyumlu sorun çıkaracak nokta mp3 player kontrolü. Ben şu an muvo yu kontrol edemiyorum. Ses girişleri sorunsuz çalışıyor.

Santamonica nın cd changer bağlantı şemasını yollayabilirseniz. Donanımsal olarak uyumlu hale getirebilirim. Sonrada deneme yanılma ile uygun firmware bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obenturk -- 29 Mayıs 2005, 19:17:41 >
  • Yeni modül hazırlıyorum. Pic programlayıcı desteği eklenecek. Yeni firmware çıktığında herkes yükseltme yapabilecek.
  • arkadaşım deveryi bir gösterdin sonra kaboldun.

yeni modülü yaptın inşaalah.
  • kaset adaptörü ile ıpod çalınıyorki
  • Annamamışsın herhal, bu zımbırtı cd çaları mp3 çalar haline getiriyor....
  • güzel bir metod tebrik ederim gayet güzel....
  • güzel
  • Merhaba arkadaslar
    opel vectra icin buna benze bi devre varmi. arabaya mp3 player takip isimleri ekrandan gorme ve kontrol etme vs.
    ilginiz icin tesekkurler!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.