Şimdi Ara

Arabadaki kötü koku hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. 2012 model opel astra hb otomobil aldım 2 hafta önce. İlk başlarda anlaşılmıyordu ama araca binince tuhaf kötü bi koku alıyorum. Binen arkadaşlar da aynı şeyi söylüyor. Ozon la temizlik yapılıyormuş. Sizce bu koku ozon temizliğiyle çıkar mı? Yoksa başka bi çaresi var mı? Aracımı çok seviyorum ama böyle giderse soğuyacam.
    Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Ne yapılabilir bu durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardımcı olabilecek birisi?

• Allah vere de süt kokmıyır di mi sütse çıkmaz aractan soğutur

• Benzer bi sorun yaşamıştım. Cam suyunu komple değişince koku geçti.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Hocam süt değil de daha çok koyun kokusunu andırıyor. Fazlaca rahatsız ediyor ama. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi.

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir kokuydu sizin arabadaki? Benim araba sanki ahıra giren çıkan insanlarda bir koku olur ya aynen öyle. Koyun veya inek kokusu gibi..

• O zaman kesinlikle süt dökülmüş ve sonrasında bakteriler kokuya sebep vermiş. Geçirmesi çok zor. Profesyonel kişilere gidin. Kokunun nereden geldiğini öğrenin ilk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr.draco D kullanıcısına yanıt
    Hocam klimadan leş gibi koku geliyodu. Motora fare girdi biyerlerde sıkışıp öldü sanmıştım :)

• Öncelikle cam suyunu değiştirin.Tamamen cama sıkın bitsin ardından yeni bir camsuyu koyun.Çünkü içindeki eski su dura dura koku yapabiliyor ve bu koku havalandırma kanallarından içeri geliyor.
    Kaloriferi açında eğerki geliyorsa polen filtresini değiştirin ve radyatöre köpüklü kokulardan sıkıp deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 10 Kasım 2017; 21:25:18 >
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ilk aracım ve araç parçalarından hiç anlamıyorum. Ama dediklerinizi oto temizlik yerine söyleyeceğim . Detaylı iç dış temizlik ve ozon yaptıracağım. Umarım çıkar koku yoksa baya uğraştıracak.

• Koku arabada en önemli şeylerden birisi bence umarım düzelir

• eğer aracın içine bir şey döküldüyse bunu halletmek gerçekten zor. sırf süt döküldü kokuyor diye aracını satanlar, koltuklarını değiştirenler biliyorum, ki kendimde bagaj havuzunu çöpe atmıştım.

tavsiyem, kokunun aracın içinden gelip gelmediğinden emin olun. eğer içeriye bir şey döküldüyse, detaylı iç temizlik.
  • Detaylı temizlik 2 gün sürüyormuş o nedenle sadece ozon yaptırdım. İlk saatler koku yoktu ama akşama tekrar oluştu. Yarın würth oto koku ürününü kullanacağım. O da işe yaramazsa başım baya ağrıyacak. Aracı şu dönemde satabilmem de baya zor bazı sebeplerden dolayı. Deneyip sonucu yazarım. Bu arada bilhassa tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi ne yapmışlar benzer durumda?

• Arkadaşlar araca würth koku önleyici kullanmadım. Hazır güneşli günken açtım camları aracı güneş gören bi yere çektim. 6 saat kadar böyle durdu. Bindiğimde koku yok denecek kadar azdı. Muhtemelen ıslak bi yer vardı ve kurudu. Sonrasında bi araç kokusu aldım havalandırmalara takılanlardan. Şimdi gayet güzel oldu. İlerde konuyu aratıp başlığa gelenler olabilir diye yazmak istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.