Şimdi Ara

ARABALAR VE TÜRK İNSANLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size uzun aramalarım sonucu gözlemlediğim bir durumu anlatmak istiyorum...

Peugeot Marka aracın forumunda VW ' den bahsedilmiş ve karşılaştırma şöyle;

vatandaşın birisi diyor ki ;
    _ben 1 yıl polo kullandım ( şimdiki aracı da peugeot 207) işletme karını düşünürsek zarar ettiren bir araba.ayrıca şu an polo modelleri 40 civarı ve donanım olarak bizimkilerin yanına bile yaklaşamaz.

YORUMUM:
    İşe bak!!! sen 1 yıl boyunca polo kullan sokaklarda fink at benim polom var diye arabayı satıp pejoya binince (( şimdide pejo'ya bindi ya polo artık çook kötü bi araba onun için vw diye bişey yok artık)) pejo vw ' den çok güzel vw kötü rezillik doğuşa hayatta girmemiş olan herif diyor ki ;
    doğuş tam bir rezillik neymiş dayısının oğlunun kızının oğlu vw almış 6 ay arabayı servise götürmüş müş yok orayla oynamış burayla oynamış şahsen ben inanmam böyle bir şeye yalancılık sahtekarlık, Arabası pejo ya o yüzden o herif pejodan önce başka bir vw alsaydı o akrabasına inanırmıydı sizce??? Adam havasını bile atardı benim araba 140 binde saat gibi çalışıyor diye neyse kısacası bizim türk insanları şöyle;
    BAKIN BU İŞE BENDE DAHİL OLSAM HER İNSAN KENDİ ARABASINI SAVUNUR ALTINDA NE VARSA! AMA HEMEN DÖNMEK OLMAZKİ BEN BİRÇOK KİŞİ GÖRDÜM...
    KENDİM BİZZAT ŞAHİT OLDUM OLAY ŞÖYLE ;
    Arkadaşımın arabası kia ceratoydu ve arabayı övüyoda övüyo arabanın pert kayıtı vardı bilmem neydi süper arabaydı şöyleydi derken bunlar arabayı sattılar,,Gün geçti grand cherokee 1998 5.2 v8 aldılar şimdi facede konuşuyoruz işte araba konusu açıldı aynen dediği şu ;
    (bende caddy olduğunu biliyor)
    -- kardeş hiç bi vw 1.000.000 km ye ulaşamaz
    ben; niye ?
    --- kardeş onlar kötü araba ( gidip sorsam hayatında kaç defa vw 'e binmiş?) ama bizim grand cherokee 1.000.040 km ye kadar gider
    ben; (aynen şöyle ) olum sen m'' mısın? yav dizel arabaya temiz bakarsan hepsi gider tek sizin araba mı gidiyo 1 milyon km?
    ---ozaman tuncay göster bakalım kaçtane 30 yaşını geçmiş pahalı vw var ' dedi
    ben; sen göstersene dedim bekle dedi iyi tamam...
    sahibinden 1 tane 130 bin euroluk chevrolet 1970 model civarı hani şu motoru kaputun üstünde olanlar varya onlardan araba antika tmm sen haklısın dedim kappatıım...

gellelim işin gerçeğine o adam yarın arabayı satıp ibr tofaşa veya bir vw'e bindikten sonra aynen diyecekleri şu;
    olum cherokee çok yakıyodu yavvv tofaş benzin olsun gaz olsun kokluyo valla !!!
    2) cherokee 140 km/h 'a geldimi tıkanıyo kardeş yokkkuşlarda biraz ağır kalıyodu ama tofaş bi tane, 200 km/h gördüm 14 sn'de çıktı :) :) beyin bedava
    3)konfor desen bir tane vs vs.. diye uzar gider bu türk milleti o kadar yüzsüz insanlar ki elindekinin deyerini bilmiyorlar sahtekarlık dolandırıcılık desen bir numaralar :) :)nerde kunazlık nerde kendini iyi kendini yükseklerde gösterme orda türk insanları....

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum eğer bir yanlışım varsa lütfen uyarı saolun varolun...

• ilk arabayı kim yapmıştır?
  • ee ne demişler kargaya yavrusu şahin görünürmüş

onca araba değiştik ama hiçbirinden kötü şeylerle bahsetmiyorum herbirinin bıraktığı bi anısı var izi var

edit:VW çok kral arabadır, her modeliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llmertll -- 12 Ekim 2012; 19:36:57 >
  • güzel çok var çevrede böyle hatta ben mondeodan sonra clio ya binip yere göğe sığdıramayan adamlarla tanıştım
  • Aga sen çok yanlış gelmişsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.