Şimdi Ara

ARABALARDAKİ ÖN KELEBEK CAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni araba için dolaşırken farkettim Opel astrayı kullandım ve öndeki kelebek camlarının acayip şekilde gözümü aldığını farkettim. bana özel birşeymi yoksa sizde de var mı?

• Bende bayide inceledim araci kelebek camlari bana gorus acisini engelliyor gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her hangi bi engelleme yok ama yolda giderken orda birşey akıyor feci sinir bozucu ama herkes için mi böyle sırf benim için mi onu merak ettim.
  • Linea'da da aynı şekilde ön kelebek camlar var,ne bir engel olma durumu nede başka bir olumsuz etkisi olmadı bana.
  • Nefret ederim..
  • seat leon da çok rahatsız edici
  • Polo' dan ön kelebek camlı 2005 Honda Jazz' a geçtim, hiç rahatsızlık vermedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arka cam rezinstansı bozuk!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ön kelebek camı neden koyarlar acaba ? Arabanın her yeri cam anasını satıyım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Ön kelebek camı neden koyarlar acaba ? Arabanın her yeri cam anasını satıyım ;)

Güneş görsün diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Güneş görsün diye

Gormesin hocam cok mu lazım o kucucuk yerden gelen gunes ;) cam filmleri olmasa varya kabak gibi her yer meydanda ;)

• quote:

hepsi iyi hoş da bence de çok gerekli değil şu ön kelebekler
  • gıcık olduğum bişeydir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce de benzer bir konu açılmıştı, aerodinamik ve kabin güvenliği açısından A sütünunun daha eğimli yapılması sonucunda ortaya çıkan bir zorunluluk ön kelebek camı.
  • maalesef sola donerken rahatsiz ediyor, ama diger zamanlarda bir sıkıntı hissetmedim (yeni astra)
  • quote:

Yatik on cam yuzunden. Boylece on kapinin gereksiz yere uzamasi engelleniyor. Kelebek cami kapida olan modeller de var. Bunun da amaci camin sonuna kadar asagi inebilmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

Yatik on cam yuzunden. Boylece on kapinin gereksiz yere uzamasi engelleniyor. Kelebek cami kapida olan modeller de var. Bunun da amaci camin sonuna kadar asagi inebilmesi

Bilgi icin tesekkurler hocam.

• Dünyadaki en gereksiz şeylerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chncnyhn -- 28 Mayıs 2012; 22:59:17 >
  • İlk zamanlar banada değişik gelmişti ama alıştım

ARABALARDAKİ ÖN KELEBEK CAMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavana

maalesef sola donerken rahatsiz ediyor, ama diger zamanlarda bir sıkıntı hissetmedim (yeni astra)

Hem de ne rahatsız etme. Yolda yaya , çukur, tümsek falan varsa göremek mümkün değil bence:) (yeni astra)
  • hırsızlar genelde kelebek camını kırıp açıyorlar kapıyı bi de o var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.