Şimdi Ara

Arabaları satıp ev almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli forum üyeleri ailem elimizdeki iki aracı satıp ev almak istiyor (CC ve megane2).
    Megane2'yi ben kullanıyorum. Sizce ne yapmalıyım kabul ediyim mi bu tekliflerini ? Yani ev almayalım arabayı satmayalım desem tamam derler. Babamın konforla alakası yok zaten ona sorsam doğan mı iyi CC mi iyi diye ikisi de aynı der yani arabaya sadece 4 tekerlek olarak bakıyor. Bu arada iki aracı da sıfır olarak ben aldırdım babama. Benim için de sorun yok gibi sonuçta evimiz olmuş olacak ve annem çok hevesli ev konusunda arabaları da satarsak zaten evi alıp zamanla evin borcunu daha çabuk kapatmak için belirli bir süre dahilinde satıcaz hemen satmayız.
    Ben Megane2'yi satarsak kendime şahin alırım. Böyle aracım olursa çevremin önyargılarından korkuyorum.
    Sizce aileme karşı yaklaşımım nasıl olmalı ?
    Yani ev almaya sıcak bakiyim mi ?
    Bide şahin alırsam çevrem, arkadaşlarım ne der ?

Not: Bu arada kullandığım araç kimseyi ilgilendirmez biliyorum ama mesela kız arkadaşımı nasıl o arabayla gezdiricem onu bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apaçi derler. Şahin alma o zaman sende. Ford renault mazda falan al.

• Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    Çevrenin önyargılarından korkma.. Şahine biniyorsun diye sana ön yargılı bakanları arkadaşlığından çıkart derim. Ev arabadan daha önemli. Ev her zaman değer kazanır, araba değer kaybeder !!! Bir gün yine araba alırsınız. Ancak yarın ev alamayabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Apaçi derler. Şahin alma o zaman sende. Ford renault mazda falan al.

Düşündüm ama 5 bine mazda bulamam ki.

• Dostum renault 9 falan al o zaman. Hem tüple müthiş az yakıyor. Tofaş iki katını yakar heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Dostum renault 9 falan al o zaman. Hem tüple müthiş az yakıyor. Tofaş iki katını yakar heralde.

Renault 9'u düşünücem ama bunun da Şahin'den farkı yok gibi.

• Kusura bakmada cc ye binen birinin evi yoksa zaten en başta hata yapmıştır. Önce başını sokacak evin olacak ondan sonra hangi arabaya binersen bin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konut satıp araç almak
    4 yıl önce açıldı
    Ev almak
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çevremdekiler arabama,giyim-kuşamıma değer veriyorlar ise ,olmasınlar daha iyi.Arkadaşım çevrendekileri tanımak istiyorsan bin şahine...Kazanacakların kaybedeceklerinden çok olur..

• Arabaları sat evini al. Çevrendeki insanlar senin arabana giyimine önem veriyorsa unutmaki maddi olarak en kötü zamanında yüzüne bile bakmazlar.
  • Bir ailenin hem cc si hem meganı var ama evleri yok. Işte bütün mesele bu. Kesinlikle ev alın

• Herkes araba fiyatlarından dem vuruyor ama kazığın büyüğü evde.3 sene önce 160-170 den giden ev şimdi 250k
    Açıkçası bu kazığı yemek istemem.değerinde ev bulunur alınır o ayrı ama suni artmış ev almak 90k ya golf almaktan farksız.
    Ev uygunsa bence alın ve Şahin e binin.çevre kaygısını yapacak son şeylerden biridir bence araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 19 Ekim 2014; 8:30:45 >
  • Ccye binip evi olmayana kusura bakmayinda gozgusuz denir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Ccye binip evi olmayana kusura bakmayinda gozgusuz denir.

Sacmalik

• Kız arkadaşın için arabanın markası bu kadar önemli ise, seni değil sahip olduklarını önemsiyordur.
    Yanlış insanla berabersin diyebilirim.

Eğer hala eviniz yok ve iki otomobiliniz var ise, bir yerlerde hata yapmışsınız demektir.
    Beğendiğim bir söz vardır. Binebileceğin en kötü arabaya bin ama alabileceğin en iyi evi al.

Benim tavsiyem ev yönünde.

Selamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ARAÇ VAR BİRİ CC VE EV YOK !!

SEN ŞİMDİ VERGİ PAHALI BENZİN PAHALI DA DİYORSUNDUR ? !
  • Beklemen hata, geçen sene citroen c4 ü satıp ev aldım. Ev 20 000 tl pirim yaptı. Yaya kalmıyayım diye Şahin aldım. Ah hurdaları toplasalardı çift piyango olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Assault -- 19 Ekim 2014; 9:10:29 >
  • Nasil yani evin onunde iki tane arac var ve siz kiradami oturuyorsunuz kusura bakmayin ama cok safmissiniz kiranizi ortalama 700 saysak araclarin masraflariyla birlikte her ay 1500 tl ye yakin zarariniz olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Herkes araba fiyatlarından dem vuruyor ama kazığın büyüğü evde.3 sene önce 160-170 den giden ev şimdi 250k
    Açıkçası bu kazığı yemek istemem.değerinde ev bulunur alınır o ayrı ama suni artmış ev almak 90k ya golf almaktan farksız.
    Ev uygunsa bence alın ve Şahin e binin.çevre kaygısını yapacak son şeylerden biridir bence araba

Ev her zaman prim yapar hatta prim yapmasini beklerken kiraya verip bir yandan da para kazanirsin ve prim yapmaya devam eder.

• Ev,arsa ve tarla üçlüsü her zaman kazandırır.Ama araba malesef böyle değil.
  • Hayattaki altin kurallar diye bisey okumustum orda bir maddede alabilecegin en kotu arabayi al ama bir okadarda guzel ev sahibi ol diyordu araba gelip gecicidir dostum dusunsene arabayi satmasan o arabalar eskiyince zaten degistireceksin ama yine kiraci olacaksin ama arabayi satip ev aldigin zaman bi sure para biriktirip yine guzel bi araba alacaksin ama bu sefer ev sahibi olacaksin hee bu arada eger kiz arkadasin seninle paran araban icin birlikteyse hic olmasin daha iyi daha simdiden araba icin bole yapacaksa ilerde bes kurussuz kaldiginda o zaman neler olacagini dusun hayatin ne getirecegi hic belli olmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.