Şimdi Ara

Arabam olmadığı için sevgili yapmıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski yaşlar da önemsiz sandığım durum ;

Arabasız adam eksik adamdır. Yağmur da ve soğukta sevgilinin eve yürüyerek bırakılması kadar acınası durum yoktur.

Diğer kişisel eksiklik ise araba kullanamayan erkek. Ben , trafik fobimi fakirlikten yenemediğim için , araç dahi kiralayanıyorum ve dayım bana anahtarı vermesine rahmen araç alamıyorum.

Ne olursanız olun , ben gibi olmayın…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dayı sizin gibilerinden nefret ediyorum. Zaten kıç kadar otobüste gidiyoruz, arabasızlıktan bir de çoluk çocuk çiftler biniyor, üstüne bebek arabasını da sokuyorlar otobüse.

Rezillik aga rezillik... Bebek arabasındaki çocuğa eziyet havasız şekilde 30dk sürünüyor çocuk

Evliysen ve araban yoksa çocuk yapmayacaksın.

• bende sevgilim olmadigi icin araba almiyorum Arabam olmadığı için sevgili yapmıyorum. 

• Hocam siz fazla içerlemişsiniz arabasızlığı. Ben evliyim, 2 çocuğum var, çocuklar okula başladı ve hala arabamız yok. Tamam arada bana da koyuyor da trafiğe ilk çıkıldığındaki huzursuzluk birkaç günde aşılıyor. Ben hep şirket araçlarında ve kiraladığım araçlarla aştım onu. Eminim siz de 2-3 trafiğe çıksanız alışırsınız. Manuel kullanınca hala daha rahatsız oluyorum ama sürekli manuel kullansam onda da huzursuzluğum gider eminim.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Dayım ile otomatik kullandım , parkta ciddi sorun yaşasam da 5-6 kez kullandım. Sanırım araç kiralayıp o sorunu aşmam lazım diye düşünüyorum.

araba dan çok bu durum üzüyor. Kendimi ezik ve işe yaramaz hissediyorum.

sevgilim ile zaten her gün gezemem , araç kiralasam ayda 2 kez, araba almaktan daha karlı.

şu zinciri kırmam lazım ,

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

Bence de sıkıntı olan durum bahaneler değil de insanın kafasındaki bariyer asıl. Bir şekilde en kötü ne olabilir ki diye kestirip atmayı öğrenmek lazım.

• haklı konu,

arabasız erkek kadını elinde tutamaz.

dayı sizin gibilerinden nefret ediyorum. Zaten kıç kadar otobüste gidiyoruz, arabasızlıktan bir de çoluk çocuk çiftler biniyor, üstüne bebek arabasını da sokuyorlar otobüse.

Rezillik aga rezillik... Bebek arabasındaki çocuğa eziyet havasız şekilde 30dk sürünüyor çocuk

Evliysen ve araban yoksa çocuk yapmayacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyse şu ehliyeti alayım, kasıma kadar bir araba çekicem

• TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt

Ne kadar seviyorsunuz millete sallamayı. Çocuklarım muhtemelen senin çok üstünde standartlarda yaşıyor ama sen gelip çocuk yapmayın arabanız yoksa diye bana sövüyorsun.

genel anlamda yazıyorum, eğer söylediklerime katılmıyorsan üstüne alınabilirsin.

benim ifadem ters olmuş fakat netleştireyim.

Eğer çoluk çocuğu toplu taşıma da süründürteceksen çocuk yapmayacaksın.

ülkenin nüfusu aldı başını gidiyor, toplu taşımalar yetersiz...

Ben erkek olarak üzülüyorum dayı, adam eşini hamile bırakmış toplu taşıma da rezillik içinde ordan oraya süründürtüyor.

Bebek arabasını bi bindiriyor 10 kişilik yeri kapatıyor.

Sizin gibilerden nefret ediyorum diye bana cevap yazıyorsun. Tabi üstüme alınacağım. Bebek arabası ile otobüs çok kullandık ama genel olarak milletin yaklaşımı yardımsever şekilde oluyor, pek rezillik diyemeyeceğim. Ayrıca tek ulaşım imkanı otobüs de değil. Bunun taksisi var, korsanı var, uçağı var, kiralık aracı var. Çocuklarla dışarı çıktığımızda eve dönerken taksiye 100₺ vermek bana koymuyor. Koyan varsa üzerine alınsın madem öyle diyim.

Ayrıca bir araba alacağım paranın çok daha azına bir sene içinde 15 ülke falan gezmişizdir. Bazen arabanın hiçbir işe yaramayacağı durumlar vardır. Al bir örnek. Konumu kendi hayal gücünle tahmin edebilirsin bence.

Arabam olmadığı için sevgili yapmıyorum.

benim ifadem yanlış zaten ben onun farkındayım fakat sen de beni çok zıt anladın.

Ben diyorum ki - genel anlamda - çoluk çocuğuna gerekli imkanları sağlayacak statüye ulaşmadan çocuk yapmak veyahut evlenmek ahmaklık bu devirde.

Sen yapman gerekeni yapmışsın, zaten. Üstüne alınabileceğin bir durum yok.

Toplu taşıma hususu dediğim gibi zaten ağzına kadar dolmuş otobüse çaresizliğinden bebek arabası sokmaya çalışan insanlar var. benim isyanım buna bu hususlar yaşadığın konuma göre değişebilir.

benim hiç kendime ait bir arabam olmadı bu hayat memat meselesi. sen kendine aldıktan sonra bana da alır mısın çok ihtiyacım var arabaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gunter

benim hiç kendime ait bir arabam olmadı bu hayat memat meselesi. sen kendine aldıktan sonra bana da alır mısın çok ihtiyacım var arabaya.

a2 ehliyet var aslında motor alacam aga tek tabanca takılacam. çok kararsızım valla. kasıma kadar tüm harcamaları kestim köpek gibi çalışıyorum bakıcaz.

BTC den parayı vurursam neden olmasın..

2 haftada 20k dolar kaybettim acısı geçmedi, içim kan ağlıyor aga

2022 yılında öldüm öldüm dirildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 5 Mart 2023; 15:6:51 >

Ama şöyle bir durum da var hocam. Biz evlendiğimizde elimizde avucumuzda hiçbir şeyimiz yoktu. Eşim boş ev olsun, biz beraber olalım yeter diyordu. Ki ilk evlendiğimizde ikinci el aldığımız eşyalar da oldu. Ama zamanla maaşlarımız da yükseldi. Hiç çocuk yapmamak için temel seviyedeki ihtiyaçları karşılayamayacak kadar parasız olmak lazım. Yoksa araba falan hikaye. Bir de keşke herkes 1-2 çocuk yapsa en fazla da tavşan gibi üremese.

• 3 5 ay önce spordan çıktım bi yere gidecektim

yağmur yağıyordu

taksi bekliyorum taksi yok hiçbir yerde

bir kız da benim gibi taksi bekliyordu yanımda

şemsiyem vardı benim

kızda olmadığını fark edince insanlık namına (yalan yok kız güzeldi) yaklaşın isterseniz ıslanmayın daha fazla dedim

o sıra ağlamaya başladı

sanırım arabasızlığa ağladı sonra birini aradı, gel beni al taksi yok diye tahmin ediyorum

siz şanslı azınlıktansınız. Bugün sizin kurduğunuz ilişkiyi kurmak mucize.

Bir erkek kendi düzenini (ev, araba, birikim ) gibi hususları kaliteli hayat standartlarını sağlamadığı sürece evlenmemelidir. Hatta ilişkiye bir kadına vakit harcamamalı. Tek odak noktası bankadaki sıfır sayısının miktarı olmalıdır.

Aksini yaparsa o evlilik ya mutsuz şekilde devam eder ya da aldatılacaktır.

Neden mi ?

Sosyal medya birçok şeyi değiştirdi.

Bir kadın olarak düşünmek lazım

- Gençsin güzelsin, sosyal medyada her gün mesaj kutunu seni yoklayan biriler var ve sen bir çulsuzla hayatını gençliğini harcamayı tercih ediyorsun ve etmeyi planlıyorsun... var mı böyle bir kadın.

Ben kadın olsam istemem böyle erkeği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 5 Mart 2023; 15:32:28 >
  • tabi len...

düşünsene kadın olarak bir erkekle çıkıyorsun. Yağmurun altında bekliyorsun ve sevgilim dediğin erkek seni gelip almaktan aciz.

çünkü erkeğin arabası yok.

max 1 aya o erkeğe posta koyarım len kadın olsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 5 Mart 2023; 15:31:27 >

Bi arabadan % bilmemkaç vergi alan devlet utansın, ben niye utanayım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.