Arkadaşlar arabanın anahtarını kaybettim yeni anahtar çıkarttırmak zor mu arabnın markası ford
Modeli ne?
quote:
Orijinalden alıntı: Tech. Türk
Modeli ne?
model fusıon araba iş arabasıydı.o yüzden anahtarı hemen yaptırtmam lazım cok bekletırler mı acaba ??
3 güne alırsın
yedek anahtar yetkili serviste vardır fakat anamerkezden şifre falan istiyorlar,o şifreyi anahtara yüklüyorlar vs vs. ist isen direk en büyük yetkili servise git aynı gun halledebilirsin
malasef pis gırer. anahtar ucretlerını fıyatı ucuktur-
yedegı mutlakavardır yaptrmak yerıne yedegını arastır ve kaybettıgını soyle
zamanında benim anahtarım bozulmuştu garanti kapsamında değişti,sizden ücret isterler.
quote:
Orijinalden alıntı: kuru üstü pilav
peki para alıyorlar mı alıyorlarsa ne kadar?
Fiyat olayı markaya göre değişken.Benim tek anahtarım 300 TL yanılmıyorsam (fakat anahtar dediğime bakmayın,kartlı benimki). Hemen teslim edemezler Arabaya tanıtılması gerekiyor,kaybettiğiniz anahtar iptal olur. Anahtarın biri eksikken araba çalınırsa kasko parayı ödemez.
Geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: cangunes
quote:
Araçta kasko varsa
Kayıp anahtar için para ödemezsiniz .
Kayıp anahtarda genelde aracın tüm anahtar sistemi değiştiriliyor ortalama 1500 - 2000 tl arası bir fiyat çıkıyor ..
quote:
Orijinalden alıntı: _1301217_
quote:
quote:
Araçta kasko varsa
Kayıp anahtarda genelde aracın tüm anahtar sistemi değiştiriliyor ortalama 1500 - 2000 tl arası bir fiyat çıkıyor ..
kasko vr para ödemıcem yani?? kasko var ama bız kaskoyla camları falan değiştirmiştik acaba bu kaskonun belli bir limiti varmıdır??
quote:
Orijinalden alıntı: _1301217_
quote:
quote:
Araçta kasko varsa
Bu bilginin doğru olduğunu sanmıyorum.Bence otomobil bölümüne konuyu aç burada çözüme ulaşamazsın kafan karışır.
Sakın kaybettim deme hocam.Benim amcamda kaybetmişti anahtarı.Mercedes C serisiydi 2009.AMA biz uyanıklık yaptık.Aynen şöyle dedik
Farkında olmadan cüzdanımla beraber çalmışlar.NErde nasıl çalındı haberimiz yok dedik.Gerekli işlemler yapılı(ne yapıldı bilmiyorum sormadım söylemediler de) ücret ödemeden anahtar ve arabada bulunan kumandayla acılmasını sağlayan ne diyorlarsa artık ona bilmyiorum onları söktüler değiştirdiler.
sakın kaybettim deme hocam.
GEçmiş olsun
Ben arabanın bagajında unutmuştum anahtarı. Bir tane çilingir çağırdık. Adamlar Tansiyon aletiyle kapıyı açtı arabanın.
Çalındı de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme