< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arabanın içi çok tozlu oluyor
-
-
Tüm havalandirmalari kapatın. Sadece lazim oldugunda açın. Ben denedim baya azaldı toz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok mantıklı deneyeceğim
Şehiriçinde cam açmamak lazım istanbul gibi inşaatı bol yerlerde, o kadar para verip pahalı araba alıyosun açıver klimayı diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu durum yıkamacıya verdiğinizde kullandıkları saçma sapan ürünleden kaynaklanıyor. örneğin trim temizliği için 10 liralık ürün de var 50 liralık ürün de var. yıkamacılar 10 liralık ürün kullandığı için toz toplar.
-
Çift fitilli kapılar için geçerlidir. Kapı eşikleri tozlu ise kapıları her kapattığınızda basınçla içeri toz gönderirsiniz.
Sonaxın yeşil renkli torpido temizleyici ile 2 haftaya yakın tozlanmayı geciktiriyorum. Tabi paspaslar ne kadar kirli ve topraklıysa bu süre o kadar kısalıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabanin icini yikamacida yıkatan adamda ben titizim demesin
Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için.
polen filtresini 10bin km'de bir değiştirin, karbon polen filtresi tercih edin.
-
Ağzımdan aldınız lafı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismail76
Tüm havalandirmalari kapatın. Sadece lazim oldugunda açın. Ben denedim baya azaldı tozyeni nesil araçlarda kontak açılınca havalandırma kanalları da otomatik açılıye
benim 2017 focus da bele
-
Manuel olarak kapanmiyor mu. İlla ki yapmışlardır. En guzeli fiatınkiler tak diye kapaniyor 😆 fiorinolar falan
quote:
Orijinalden alıntı: Uza -00-Ağzımdan aldınız lafı.
Öyle adam 100 kisinin arabasinin içini dışını temizlediği bezle senin arabana giriyor her türlü pislik olur ben sabunlu suyla yıkıyorum senede 2 defa ayda birde süpürür gecerim adamin arabasinin ici cilalanmis gibi parlak fakat mikrop bakteri mantar yuvası
Hiç öyle düşünmemiştim bir an tiksindim vermem heralde yikamaciya 😆 yalniz kullandiklari bezi tazyikli suyla iyice yikiyorlar her gittigimde. İçine geçmiştir pislik o bezlerin. Tazyik de kurtarmaz gibi 😅
Araca her bindiğinizde klima kapalı bile olsa iç sirkülasyon düğmesini açık konuma getirin. Dışarıdan içeriye hava almasın.
-
Aracın içini kendiniz temizleyin. Kimse sizin gibi temizleyemez. Bir de kumaş koltuklardan dolayı toz daha fazla oluyor, deri koltuklu aracımda bu kadar toz olmuyordu. Bu benim gözlemim, yanlış olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Korona bitene kadar ben vermem oto temizlikçiye.
+Bizim havadaki toz dediğimiz şey aslında çok yükseklerdeki hava akımlarıyla gelen çöl tozu genelde mesela afrika kıtasından kalkan çöl tozları amazon ormanlarını sülfür açısından vesaire besler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arabanin icini yikamacida yıkatan adamda ben titizim demesin
|
Çift fitilli kapılar için geçerlidir. Kapı eşikleri tozlu ise kapıları her kapattığınızda basınçla içeri toz gönderirsiniz.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X