Şimdi Ara

arabaya sunroof yapımı hakkında sorum olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araba perte çıksa bile sorun değil gözüm karardı artık:)

arkadaşlar ragtop veya hollandia400 tarzı yaptırmak istiyorum araç 2008 jetta
    sunroof center 5000 tl fiyat verdi

bana usta ismi numarası vericek yardımsever var mı lütfen rica ediyorum

• İlk cümleye güldüm hakkaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gözden çıkarmışın ama arabaya yazık olabilir düzgün usta bulmak biraz zor o iş için :D
  • Aman Tanrım şimdiden geçmiş olsun
  • aracı satıp sunroof lusunu alın
  • Aracın tavanı kesip sunroof açmak... Bir kaza anında o tavan orjinallerine göre çok daha güvensiz olacaktır.

• Hocam acaba araca roll bar taktirip ustunu tamamen cam yapabilir misiniz? Roll bar yeterince guvenlik saglar heralde :P

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

aracı satıp sunroof lusunu alın

Cevap son derece basit.
  • 5000 tl vereceksin ve pert damgası yiyeceksin , Türkiye gibi bir yerde yapma bunu , keyfin için yaptırdığına inandıramazsın milleti Ayrıca satıp sunroof'lu almak daha mantıklı geliyor.
  • Aynı aracın sunrooflusu olmasa riske girilip yaptırılır da sunrooflusunu almak varken çok gereksiz olur.
  • dostum bana satsan bu arabayı takla attırıp Atatürk oto sanayide bi de sunroof yaptırmış derim. 2. elini bitirirsin arabanin

• 35 binlik arabaya gidip 5 bine sunroof taktırdığına 30 bin liraya pert olarak satma ihtimalin bence düşük. ya ömrünün sonuna kadar kullanacaksın yada 20-25 artık ölücüler ne teklif ederlerse vereceksin arabayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.