Bildirim
arabaya sunroof yapımı hakkında sorum olucak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İlk cümleye güldüm hakkaten :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gözden çıkarmışın ama arabaya yazık olabilir düzgün usta bulmak biraz zor o iş için :D -
Aman Tanrım şimdiden geçmiş olsun -
aracı satıp sunroof lusunu alın -
Aracın tavanı kesip sunroof açmak... Bir kaza anında o tavan orjinallerine göre çok daha güvensiz olacaktır.
Hocam acaba araca roll bar taktirip ustunu tamamen cam yapabilir misiniz? Roll bar yeterince guvenlik saglar heralde :P
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: somet 16
aracı satıp sunroof lusunu alın
Cevap son derece basit. -
5000 tl vereceksin ve pert damgası yiyeceksin , Türkiye gibi bir yerde yapma bunu , keyfin için yaptırdığına inandıramazsın milleti Ayrıca satıp sunroof'lu almak daha mantıklı geliyor. -
Aynı aracın sunrooflusu olmasa riske girilip yaptırılır da sunrooflusunu almak varken çok gereksiz olur. -
dostum bana satsan bu arabayı takla attırıp Atatürk oto sanayide bi de sunroof yaptırmış derim. 2. elini bitirirsin arabanin
35 binlik arabaya gidip 5 bine sunroof taktırdığına 30 bin liraya pert olarak satma ihtimalin bence düşük. ya ömrünün sonuna kadar kullanacaksın yada 20-25 artık ölücüler ne teklif ederlerse vereceksin arabayı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X