Şimdi Ara

Arabaya usb teyp önerisi / yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model clioya usb girişli teyp arıyoruz. Ya da kısaca arabada istediğimiz mp3 listelerini dinleyebileceğimiz bişey. Son durumlardan haberimiz yok cahiliz en son araba varken kasetler vardı 15 20 sene önce. Çakmak girişliler var onlar iyi değil galiba bilmiyorum. Şu aşağıdakini buldum. Biri biraz anlatırsa güzel olur.

http://www.hepsiburada.com/piranha-ovit-x-type-radyolu-usb-sd-kart-girisli-oto-mp3-calar-pm-otpirovitx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam eski aracımızda piranha h type kullanmıştım çok fazla beklentiniz yoksa kasetten kurtulayım usbden rahatça dinleyeyim hemde ucuz olsun derseniz güzel ürün benim beklentilerimi karşılamıyordu tavsiye üzerine pionner deh-x 2850ui almıştım çok aşırı fark etti ses netliği olsun ses yüksekliği olsun.

Dediğim gibi çok bir beklentiniz yoksa alınabilir.
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Çok beklenti yok. Sadece ses volümü olarak olabilir. Benim yaş 25 anne baba 50 yaş. Araba aldılar ben bikaç hafta onlarla kalıp ayrılıcam. Onlar ben yokken dinlesin diye bişey bakıyorum. Bize lazım olan şey bikaç farklı şarkı listesi olsun seçtiğin listeyi sırayla ya da karışık çalsın yeter

Hocam mesela şu ürüne usb bellek taktıktan sonra teypten istediğimiz klasörü seçip oynatabiliyor muyuz? Cihazın kullanımı nasıl oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kandela_ kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz klasörü oynatabiliyorsunuz hocam.

https://yadi.sk/i/S_5iPPOGiSfzx

Kullanım klavuzuna buradan erişebilirsiniz.Teyp hakkında daha detaylı bilgi mevcut.
    Başka birisi de bunun ses kalitesi iğrençtir dedi 180 liralık bi pioner önerdi. Onu almayı düşündüm vazgeçtim başlangıç için bunu almaya karar verdim. Memnun kalmazsak en azından atarız daha iyi bişey bakarız. Bass falan vermez dedi. Montajı da otoelektrikçi yapıyormuş sanırım

• Kandela_ kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınızda ki hoparlörler arabanın kendi orijinal hoparlörüyse bu teyp size yetecektir.Bass sesini hoparlörden beklemek yanlış olur bass istiyorsanız bagaja sub lazım.

Benim kendi aracımda
    Audison sl12 deck
    2 ön 2 pandizotta mid takımı
    bagajda jbl tek bobin woofer
    wooferı beslemek için tek kanal amfi mevcut

Bu sistem benim beklentilerimi karşılıyor araçta ki ses işi tamamen beklenti ve paraya bağlı.Beklentiniz ne kadar yüksekse parayı gözden çıkaracaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Anladım hocam bizim beklenti sıfır gibi. Hoparlörler kendi olması lazım. Eski araç. Zaten ayda yılda bir seyahat ederler. Giderken bir iki şarkı dinlesinler diye lazım. Bi de radyosu önemli tabi hatta radyo daha önemli onlar için. Sizin dediğiniz mantıklı geliyor bu bize yeter bunu alıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.