Şimdi Ara

Arabayla gezilecek koylar-Rota önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yaz bir otele bir kaç milyar verip tıkılmaktansa aynı parayla aşağıdaki konseptte bir tatil yapalım istiyoruz:

Gidiş-dönüş uçakla
    Havaalanında araç kiralanıp yine dönüşte havaalanında teslim edilecek
    Pansiyon tarzı çok pahalı ve konforlu olmasa da olur sadece oda ya da oda-kahvaltı konaklama
    Yemekler dışarıda yenecek

Fethiye, Dalaman, Bodrum çevresinde konaklayabileceğimiz ve denize girebileceğimiz yerler hakkında bilgi almak istiyorum.
    Daha önce bu şekilde tatil yapmış olanlar var mı? Acil tavsiyelerinizi rica ediyorum.
    Teşekkürler.

• Bodrum diye girdim olaya ancak şöyle kabaca bir rota çıkardım. Bununla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?

1.gün uçak ile sabah antalya'ya gidiş. Havaalanından araç alınacak. Araç ile Çıralı'ya gidilecek ve 1 gece kalınacak. (Yol: Yaklaşık 80 km)
    2.gün araba ile Kaş'a gidilecek ve 1 gece Kaş'ta kalınacak. Deniz için Patara Plajı'na gidilecek. (Yol: Yaklaşık 130 km)
    3.gün araba ile Kalkan'a geçilecek ve 1 gece kalınacak. Deniz için Kaputaş Plajı'na gidilecek. (Yol: Yaklaşık 30 km)
    4.gün araba ile Fethiye'ye gidilecek. 2 gece konaklanacak. 1.gün deniz için Belcekız plajı ya da Gemiler Koyu'na gidilecek. 2.gün Kelebekler vadisi tekne turuna katılınacak. Bu turun bir gün önceden ayarlanması gerekiyor. (Yol: Yaklaşık 80 km)
    6. gün Dalyan'a gidilecek. Deniz için İztuzu plajına gidilecek. 1 gece konaklanacak. (Yol: Yaklaşık 70 km)
    7.gün Antalya'ya araç ile dönülecek ve istanbul'a dönülecek. (Yol: yaklaşık 260 km)

Burada sıkıntı belki son gün dönüş yolunda olur. Sizlerin yorumu, önerileri nedir? Rotayı kısaltıp bazı yerlerde daha uzun mu kalmak gerek? Misal Çıralı-Kaş-Kalkan yapmak yeterli olur mu, daha mı az yorucu olur?

• Oranın esnafı çok cana yakındır,ben geçtiğimiz yıl gitmiştim,eminim size istediğiniz şekilde yardımcı olurlar...
  • Bakkal Gazi kullanıcısına yanıt
    Datça yı da atlama.Denizi mevki güzeldir.
  • Dinlendirici bir tatil istiyorsanız bence bir günden fazla kalın bir yerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya yazmayı unuttum, şimdilik herşeyi ayarlardım. Umarım bir sorun çıkmaz.
    kısaca şu şekilde:
    1) Antalya'ya gidiş, araba kiralama (biletler ve araç kiralama ok)
    2) 2 gece Çıralı'da konaklama (2 gece çift kişi oda kahvaltı 240 TL, rezervasyon ok)
    3) 3 gece Kaş'ta konaklama (3 gece çift kişi oda kahvaltı 300 TL, rezervasyon ok)
    4) 2 gece Kalkan'da konaklama (2 gece oda kahvaltı 260 TL, rezervasyon ok)

Toplam 7 gece. Araç kiralama 530, uçak 350, konaklama oda kahvaltı 800.
    Hesaba katılmamış öğlen-akşam yemekleri, yakıt ve ufak tefek ekstralar var. Yakıtı max 1 depo olarak düşünüyorum çünkü rota kısa. Kabacak toplamda 7 gece için 2500 TL'ye gelecek. Ortalamanın az üstü bir otelde kalsak bu parayı 2 kişi için 5 geceye alıyorlar. Hem otele tıkılıp kalmamış olacağız hem de faklı yerler göreceğiz.

Yanlız daha önce buralara gitmiş arkadaşlar neler yapabileceğimizi, nerelere gidebileceğimizi de belirtirse sevinirim.
    Kaş'ta tekne turu yapın kesinlikle diyorlar. Yamaç paraşütü çok tuzlu olmayacaksa yapmayı planlıyorum ama eşim yanaşmıyor
    Her yerde en az 1 gece dinleneceğim.
    Önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.