Şimdi Ara

Araç alma (Bütçe 50 bin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze hayırlı ramazanlar arkadaşlar araç almayı düşünüyorum 6 kişilik bi aile arabası 50000 tl ye kadar olabilir 2 el de olabilir niyetimde caddy yada berlingo var ama başka öneriniz var mı orta yakıt yakan. Gaza bastığımda gitmem demicek
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 2.0 MultiJet Doblo. 135 hp, 350 nm tork.

1.3 bile o kasayı gazlayınca kaldırırken 2.0 uçurur

2.0 bulamazsanız 1.6 MultiJet'ler de iyidir. 105 hp, 290 nm tork.

Ailecek binecekseniz kesinlikle yeni kasa (d3, d4) alın. Arkada tam bağımsız Bi-Link süspansiyon sistemi var. Arkada oturanlar çok rahat eder.

Doblo'nun panorama versiyonlarında (otomobil ruhsatlı) 7 kişilik olanları var. 6 kişi binecekseniz onlara bakın.

Ayrıca araçlara koltuk sayısından fazla insan bindirmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford c max toyota verso tarzı araçlara sa bakabilirsiniz

• Mpv tarzı bir araç bakın derim. Caddy, berlingo gibi araçlar güvenlik ve konfor bakımından eksikler. Neticede ticari araçlar.

• Şöyle kütük arabaları nasıl aile arabası olarak kullanıyorsunuz. Uzun yolda yorulmuyor musunuz? Atletle kuçakta karpuzla denize mi gidiyorsunuz da doblo alıyorsunuz. Haftaiçi de mal çekersiniz artık

50bin'e aile aracı olarak citroen c4 picasso olabilir:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-satiluk-c4-picasso-445309111/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-tunc-tan-2010-c4-grand-picasso-otomatik-dizel-7-kisilik-kazasiz-437619677/detay

• C4 picasso tipi hiç hoşuma gitmiyor kardeşim

• Bilgi için teşekkür ederim doblocu kardeşim bunu bi düşüneyim hiç aklıma gelmemişti doblo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAHOO123

Bilgi için teşekkür ederim doblocu kardeşim bunu bi düşüneyim hiç aklıma gelmemişti doblo

Güzel arabadır hocam. Ama gidişine aldanıp gaza fazla abanma, çok güzel kaçar ama aynı performansta virajı alamaz. ( yüksek tavanlı tüm araçlar için geçerli. Ağırlık merkezi yukarıda çünkü)

Özellikle uzun yolda acayip rahat arabadır, 16 yıldır aynı arabayı kullanıyorum o derece. Focus filan hikaye. Tabi ki Ticari olduğunu unutmadan kullanıldığı sürece.

Biraz daha ehlileştirilmiş otomobil versiyonu olarak 500L ve 500L Living modelleri var. Cam tavanlı olursa onlarda güzel arabalar.

Reno, fiat, ford, opel arasından en iyi uzun yol arabası olarak her türlü fiat derim. Ikinci sırada opel ile Ford gelir. Fransızlara ise özellikle uzun yolda hiç güvenmiyorum.

Opel'de meriva ile zafira var. Onlarda olabilir.

Ama sürgülü kapının rahatlığını diğer mpv'ler, camlar açıkken gitme keyfini de Fiat'tan başkası vermez.

Focus ile 79 km/h'ye kadar cam açabiliyorsunuz. Mokka'da 60 km/h'ye kadar. Bu hızdan sonra yeni arabalarda değişik bir ba ba ba ba gibisinde son derece rahatsız edici bir ses oluyor. Bu seste benim kullandıklarım arasında Fiat'ta ve Hyundai'de yok. (hyundai de de mpv yok.)

Benim Doblo'da 150 km/h'ye kadar camlar açıkken normal rüzgar sesi ile yolculuk yapılabiliyor. 150'den sonra içeride konuşmak mümkün olmuyor . Rahatsız edici bir ses yok.

Camlar açıkken yolculuk yapmanın keyfini de yazmaya gerek yok sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.