Şimdi Ara

Araç Bakımı Sonax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel Vectra'ma detaylı bi iç temizlik yaptırmak istiyordum ne zamandır. Bugün birde baktım sonax ta kampanya varmış, world card a %35 indirim. Yaklaşık 195 ytl ye komple motor, boya ve detaylı iç temizlik yapıyorlar.

Sizce yaptırayımmı ne dersiniz? aracım 93 model ve ciddi bir temizliğe ihtiyacı var ama çok birşey fark ettirmiycekse bütceyi zorlamanında bir anlamı yok. Aracın içinde garip bir koku hakim. Bütün havalandırma filtrelerini değiştirmeme rağmen geçmedi. Bende döşemelerin pisliğinden süpheleniyorum. Aracın kokusu değişir mi?

Aracına komple bakım yaptıran var mı? paylaşırsanız çok sevinirim...

• Ben yaptırmıstım ama ben de komple 150 eurodan yaptırmıstım.Sana tavsıyem boya korumasını yapan kısının bu konunun uzmanı olması.Cunku kullandıgı bır fırca boyayı ınceltıyor.Bu yuzden aracımın kaput boyası ve astar baya ıncelmıstı.Kısında havalar soguyunca boya atmıstı.
  • Sonax'ta garanti olayı var eğer o şekilde boya atması olursa gidersin hallederler sorun olmaz yani. Bence kesinlikle yaptır benim aracım 2005 model ben bile düşünüyorum yaptırmayı İstersen nano korumaya da bi göz at istersen araban showroomdan çıkmış gibi olacaktır eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.