Şimdi Ara

ARAÇ BİRDEN BİRE YOLDA İLK KALKIŞTA TİTREMEYE BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
8.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MARKETE GİTTİM OTOPARKA KOYDUM ARACI ARAÇTA HİÇBİRŞEY YOK YOLA ÇIKTIM YİNE BİŞEY YOK IŞIKLARDA DURDUM VE KALKIŞTA ARAÇ BAYA BİR TİTREMEYE BAŞLADI SONRA GEÇİYOR YİNE DURDUM KALKITA YİNE TİTREDİ ARACI STOP ETTİRDİM ÇALIŞTIRDIM GEÇER DİYE YİNE AYNI AMA BENZİN BAYA AZ ARABADA ACABA ONDAN OLMUŞMUDUR ARKADAŞLAR YARIN BENZİN ALCAM BAKALIM DÜZELCEKMİ AKLIMA TAKILDI SİZE SORAYIM DEDİM.

• Araç nedir ?
    Kaç model ?
    Kaç km'de ?
    Dizel mi benzinli mi ?
    Manuel mi otomatik mi ?
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    fiat linea 2007 model dizel 108bin km
  • Ya araç devirsiz kaldı titredi ama bence yakıtın az olmasından dolayıdır çünkü yokuş çıkarken yakıt arkaya doğru gidiyo ve motora giden boru benzini tam çekemiyor benzinle birlikte birazda hava çekiyo o yüzdendir
  • arkadaşlar bir yardım edin bir fikir verin
  • Sam__K S kullanıcısına yanıt
    ama araç düz yoldaydı yokuş yukarıda yapmadı bunu yinede yakıt azlığındanmıdır diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukkaya

ama araç düz yoldaydı yokuş yukarıda yapmadı bunu yinede yakıt azlığındanmıdır diyorsun

Dene zaten her türlü benzin alıcaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba yolda Birden gaz kesti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakıttan dolayı titreme yapması çok saçma... ben boyle bişeyle hiç karşılaşmadım.. hatta bizim kapınn önündeki c5 in depo ışığı hep en diptedir... 55bin kmde daha hiç böyle bişey olmadı...

akünün ömrü bitiyor olmasın ona bir dikkat et... malum elektronik bu araçlar... birde baskı balata bilyesinden olabilir...
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Kardeş çalışan aracın ilk kalkışdaki titremesinin akü ile ne alakası var? bilmediğiniz konularda yazmayın arkadaş şuraya. yorumlara yazmayayım diyorum kendimi tutamıyorum
  • ufukkaya U kullanıcısına yanıt
    benzin az demişsin sonra dizel demişsin. tahminim yakıttaki su yada kirden yaptı titremeyi filtrelerine baktır derim.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    araç dizel alışkanlıktan dolayı benzin yazmışım yakıt azlığıyla alakası olabilirmi yakıt doldurunca sorun kalkarmı sizce
  • başıma gelmese yazmam bide tutamıyorum kendimi diyor...

sen git mazotta su olmadıgını öğren sonra yorum yap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 15 Eylül 2013; 0:52:52 >
  • baskı balata selam çakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

Ya araç devirsiz kaldı titredi ama bence yakıtın az olmasından dolayıdır çünkü yokuş çıkarken yakıt arkaya doğru gidiyo ve motora giden boru benzini tam çekemiyor benzinle birlikte birazda hava çekiyo o yüzdendir

depodan baya bi basınçla atılıyor o benzin bence böyle birşey mantıksız ..
  • gaza az basıyorsundur
  • volan taşlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Ya araç devirsiz kaldı titredi ama bence yakıtın az olmasından dolayıdır çünkü yokuş çıkarken yakıt arkaya doğru gidiyo ve motora giden boru benzini tam çekemiyor benzinle birlikte birazda hava çekiyo o yüzdendir

tamam işte o yakıt bi borudan gidiyor ve o boruya yakıt çekilirken arada bi havada çekiyodur çünkü yakıt baya az yazmış arkadaş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

tamam işte o yakıt bi borudan gidiyor ve o boruya yakıt çekilirken arada bi havada çekiyodur çünkü yakıt baya az yazmış arkadaş

abi o zaman az bi rolantide çalıştırırsın gaz vermeden kendine gelince gazlarsın ama yakıtın az olması dediğin gibi olabilir ama baskı balatada olabilir arkadaşın dediği gibi

• Baskı balata göz kırpmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufukkaya U kullanıcısına yanıt
    Araç motordan kaynaklı bir titreme yapmadıysa sorun baskı balata ile alakalı gibi görünüyor. yada devirsiz kullanıyorsun.

benzinle alakalı bir durum olsa titreme değilde tekleme yapar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.