< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F0316EC -- 5 Ağustos 2022; 7:57:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Araç camını içeriden silmek (ÇÖZÜLDÜ)
-
-
Gazete kağıdı çok güzel siliyor fazla suyu bezle alıp kalanı gazete kağıdı ile bitirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 28 Temmuz 2022; 7:58:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajda yazmamışım. Onu da denedim. Biraz çiziyor sanki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kırçıllanmış veya eskitilmiş-eskimiş bezler çok iyi temizler.
-
Evet çizer ama mikron boyutlarda derin çizik atmaz. Sonuçta tv ekranı değil o kadar çizik gözünüze bile gelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıkamacıdan satın aldığım güderi bez yeterli oluyor leke bırakmıyor yeterki fazla suyu al.İyi bir güderi bez işini görür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temiz nemli bir mikrofiber bezle klimayı en soguga açıp ön cama verip klima acikken silin.
Oto yıkamacilarin sırrı budur. Klima sildikten sonra camda kalan nemi aninda kurutur ve jilet gibi yapar.
Zaten gunes vurdugunda gördüğün lekeler nem lekesi. Klimayi acmadigin surece sabaha kadar da silsen gecmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 28 Temmuz 2022; 9:7:34 >
K2 markanın karbon bezi var, internet alışveriş sitelerine yaz bulursun. İkili satılıyor. Profesyonel detaycı bezidir. Üstüne başka bez tanımam..
-
Klima hiç aklıma gelmemişti. Deneyeceğim.
Klima da işe yaramazsa güderi bez alacağım.
-
Deneyin farki goreceksiniz. Lakin sileceginiz bezi de oncesinde sabunla guzelce yikayip durulayin. Sabun bezin uzerindeki yağ tabakasini alır.
-
Ben de yıllardır aracımı kendim yıkarım, hep en iyi malzemeleri kullanırım ama ona rağmen şu içten cam silme işini ben de beceremiyorum. Basit değil bence
-
Sildiğiniz beze 1 damla elma sirkesi damlatın..
-
Elma sirkesi denedim. Elma sirkesini suya karıştırıp denedim. Kokutmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.
-
Çözüm güderi kullanmak. Tüm cam yüzeyleri güderi ile silin farkı göreceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekpas ile denedin mi.
ben elektronik sigara kulladığımdan kışın ön cam yağlanma gibi birşey yapıyor.
birşeyler sıkıp, camsil falan, ufak çekpaslar ile sıyırıyorum. Bana yeterli geliyor, belki biraz kir bırakıyor olabilir, hatırlamıyorum şu ara.
Kimyasal olarakta ipa'yı bir dene. ben daha deneyemedim. 3d yazıcılarda tablaya ipa falan öneriyorlardı.
-
Bu işin tek çözümü var ipa. Ben zamanında çoğu şeyi denedim. En son yarım litre ipa, yarım litre saf su ile bir karışım hazırladım. En ufak bir yağ tabakası kalmadı. Her zaman arabada bulundururum çok memnunum.
-
camlar bir leke yağlı ve lekeli bezle silindiyse,onu yağ çözücü kullanmadan çıkartamazsını arkadaşlar,o yağ tabakası ince bir şekilde bütün cama yayılır.o yağı çözmek de alkol bazlı bir ürün ile olur
-
Aracınızdaki klima ön cama bir tabaka bırakıyor. siz camı silseniz bile tekrar klima çalişinca bu buharla lekeyi oluşturuyor. Çeşitli malzemeler ile deneme yapmanın çok manası yok. temiz bir micro bez ve camsil yeterli. Silerken bezi ön torpidoyada değdirmeyin . Torpidoyuda en son cam silme işinde kullanmayacağınız başka bir bezle silin.
-
Hayır su olmamalı sadece sirke.
Çünkü sudaki kireç kalıntı bırakır...
Benzer içerikler
- nissan micra yorumlar
- muayenesi olmayan araç kazaya karışırsa ne olur
- renault 21 en çok tutulan modeli
- büyükbaş hayvana çarpmak
- şirket aracıyla yapılan kazayı kim öder
- yeni mg hs fiyat
- doblo trekking 4x4 mu
- fiat scudo fiyat listesi
- opel corsa elektrikli fiyat
- byd shark
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X