Şimdi Ara

Araç Değer Kaybı | Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
67
Favori
32.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    izinsiz topladıklarını sanmıyorum.

Beni kazadan sonra arayanlardan bazıları numaranızı yetkili servisten aldık vs. diyordu ama birisi direkt olarak allianzdan almıştı diye hatırlıyorum. Her şey anlaşmalı iyi rant dönüyor. Savcılık soruşturma başlatır mı dersek ona bir şey diyemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün ilk sayfada anlatılan gibi süreci tamamladım 19000 km deki i20 aracıma ışıkta dururken arkadan biri çarptı arka tampon değişti 22bin gibi bir miktara onarıldı değer kaybı için evrakları yolladım Bursa’dan hs ekspertiz diye bir firma aradı tamponun değer kaybına yol açmadığından bahsetti var mı böyle birşey hatasız aracım durduk yere kazalı oldu hasar kaydı işlendi ama değeri kaybolmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu değer kaybı için kazanın tramere yansıması gerekiyor denmiş te ben 29 Mart'ta aracımı teslim aldım bir hafta sonra karşının sigortası 16 bin TL tamir ücreti yatırdı bende onu tamirciye verdim.kusur %100 karşıya yazıldı.simdi e devletten poliçeye baktığım da o olay gözükmüyor.tramere düşmesi için başka bir şey mi yapılması gerekiyor

• fakiramaseksi kullanıcısına yanıt

Eskiden vardı öyle bir sorun ama son zamanlarda yok sanki .

Yüzde 1 değer kaybı bar gibi düşünülebilir.

• revachol R kullanıcısına yanıt

SBM KTT sorgulama ve itiraz yazın, orada sorgulama ekranı var e-devletle doğrulama istiyor orada gözükür, sizin kazanız e-devlette poliçede gözükmez çünkü karşının kusur oranı %100 olduğundan sizin poliçeye değil karşının poliçesinde kaza gözükür.

Değer kaybı ile sigortanın tamir ücreti için ödediği miktar farklı birbiriyle karıştırmayın ilk sayfada yazılanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead311 -- 27 Haziran 2024; 23:47:49 >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt

bugün experden yanıt geldi 2204 TL değer kaybı değer biçilmiş şimdi itiraz ettim süreç ile ilgili buraya tekrar yazacağım.

• sigorta şirketine basvurdum burdan sonra experin belirledigi rakam i az buldum nasıl itiraz edebiliriz

verilen değer kaybına itirazı nereden nasıl yaptınız acaba

• Tarikabi T kullanıcısına yanıt

sbm nin resmi sitesine hizmetler kısmında kkt sorgulama ve itiraz kısmı var . e devletinizle oraya giriş yapıp itiraz edebilirsiniz.

• İtirazım neticesinde diğer expertizde 2094 TL değer kaybı biçmiş. Tahkime başvuracağım

kot itiraz bölümünde itiraz sekmesini bulamadim ki

Araç Değer Kaybı | Ana Konu

• yalniz ben ktt ye değil expertiz raporuna itiraz etmek istiyorum belirledikleri değer kaybina

Ona tahkimde itiraz edersiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deger kaybını hukuk bürosuna verdim.temmuz başında tahkim hakem ataması bekleniyor diyor.kaç ay beklenir.parayı ne zaman alırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Arabama vurdular ve kendi kaskomdan yaptirdim arabami. Karsi taraf %100 kusurlu bulundu. Aracim yapildi 78. Bin tl fatura cikti. Bu belgelerle birlikte direk neova sigorta ( karsi tarafin ) deger kaybi basvurusu yaptim avukatsiz. Bugun mesaj geldi KESİN EKSPER RAPORU eksiktir diye. Bunu ben mi temin edecegim yada nereden temin edecegim bilen biri var mi? Aracim daha once kazasizdi ilk sahibiyim 2023 model

• bizanskargası B kullanıcısına yanıt

aracınızı yaptırdığınız servisten eksperin numarasını veya mail adresini isteyin ekspere ulaşıp eksper raporunu isteyin onu gönderin sigortaya

• 78 bin tl tramer icin 30 bin odeme cikardi sigorta normal mi. Firma odemeyi yapti. Sbm den yeni eksper atadim. Deger kaybi olarak 0 tl çikardi. :D nasil olur boyle birsey ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizanskargası -- 30 Temmuz 2024; 22:8:19 >
  • bizanskargası B kullanıcısına yanıt
    Değişen-boya durumu önemli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ByLorem_54 kullanıcısına yanıt

üstadım pm attım bakabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.