Şimdi Ara

Araç devir işlemleri ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çalıştığım yerden bir araç aldım. Araç 06 plaka.. Devrini alacam ama çalıştığım yerde ikamet ettiğim için buranın plakasını almak zorundayım.
    ben memleketim olan çorum plaka almak istiyorum..
    bunun için ne yapmam gerekiyor

• Noter satışını alıp Çoruma giderek orada tescil işlemlerini yaptırmanız ve çorumda bir yeri ikametgah olarak göstermeniz gerekiyor.

Yanlış/Eksik birşey varsa düzeltin arkadaşlar...
  • ikametim batman gözüküyor...artık 1 ocaktan itibaren tc kimlik numarası sorgulanıyor ve neresi adres olarak gözküyorsa ordan plaka almak zorundaymışım
  • mernis kaydında adres neresiyse plaka oradan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Noter satışını alıp Çoruma giderek orada tescil işlemlerini yaptırmanız ve çorumda bir yeri ikametgah olarak göstermeniz gerekiyor.

Yanlış/Eksik birşey varsa düzeltin arkadaşlar...

Noter 'de satış esnasında plaka değişimi yapacağınızı bildirmeniz gerekir yoksa TC Kimlik numaranızdan resmi ikametgahınızı ekliyorlar...

Kendiniz Çorum 'a giderek aracınızın tescilini yaptırabilir, vekalet vererek orada bulunan yakınınız yada muameleci aracılığı ile ruhsatınızı yenileyebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: nevzatatt

ikametim batman gözüküyor...artık 1 ocaktan itibaren tc kimlik numarası sorgulanıyor ve neresi adres olarak gözküyorsa ordan plaka almak zorundaymışım

25 aralıkta aracımı aldığımda da TC Kimlik Numarasına göre adresimi söylediler bu yıla has bir olay değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oiven -- 14 Ocak 2010; 20:07:29 >

• evet aracı muayeneye sokmam lazım... lpg ruhsata işli değil..
    ikinci adres kısmı olduğundan bahsettiler.. ikinci adres olarak memleketimi göstersem acaba orada bir kişiye vekalet vererek halledebilir miyim
    arac sahıbı burda sırayla yapmam gerekenler nedir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.