Şimdi Ara

Araç Haciz/Çalıntı Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2nci el araba alıcam fakat eskiden yapılabilen online araç sorgulama artık e-devlet'e yönlendiriyor bakamıyorum. Almadan önce de emin olmak istiyorum. Emniyet müdürlüğünden bir memura sordum, dedi tanıdık bir polis varsa ver plakayı baksın. Ama hiç polis tanımıyorum. Bana yardımcı olabilecek birisi var mı? E-devlet şifresi olup bakabilecek veya Polis tanıdığı olup sordurabilecek? Istanbuldayım lütfen yardımcı olabilir misiniz. Selamlar

• merhaba tanıdığım yok ama sorgulatsanızda cok emin olamıya bilirsiniz cünkü sahte evraklarla arac satışıda yapıla biliniyor daha önce böyle bir şey duydum aman yoksa trafik ten sizde sorgulaya bilirsiniz google plaka sorgulama diye yazın plakanın durumunu haciz vb.şeyleri göre bilirsiniz
  • Salim bey teşekkürler cevap için, ama plaka sorgulama e-devlet'e yönlendiriyor, benim de şifrem yok ordan bakmak için.
  • şifre 1 tl karşılığında ptt'den alınabiliyor..

ayrıca kredi kartı aidatı, hesap işletim ücreti gibi konularda itiraz için de hakem heyetlerine gitmeden e-devlet'ten yapabiliyorsunuz..

en kısa zamanda ben de bir şifre alacağım..
  • bende bugün araştırırken öğrendim. konuyu hortlakmak gibi olucak ama girenler görür en azından .http://www.devlette.com/plakadan-kayip-calinti-arac-sorgulama/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.