Şimdi Ara

Araç kiralama açık senet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.. biz bir arkadaşla araç kiraladık. Kiralar kendi açık senede imza attik. Araç tesliminden 15 gün sonra seneti geri aldık.. herhangi bir sorun çıkar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seneti aldıysanız daha çıkmayacaktır ama siz gene de bir daha bu şekilde kiralama yapmayın.
  • Size büyük geçmiş olsun diyorum ki senedinizi alabilmişsiniz, rent a car adı altında senede çöken o kadar çok çakal var ki saymakla bitmez.

Azıcık burda yazılanlara güveniniz varsa, asla ve asla senetle sepetle araç kiralama işine bulaşmayın. Garenta gibi firmalar normal sayılacak fiyatlarda, kredi kartından yine normal miktarlarda depozito çekerek araç veriyorlar, kaza vs gibi durumlarda da çakallığa yatmıyorlar.

Üstelik bu tip kurumsal firmaların araçları çok temiz ve düşük kilometrede oluyor, sizin senetle kiraladığınız araç pimi çekilmiş bomba gibi, alakasız bir motor arızası verse bile çakallar tepenize üşüşecek, Allah adı veriyorum senetle araç kiralamayın.
  • Budget avis enterprise gibi güvenilir ve gerçekten elit markalar varken neden insan kendini böyle riske atar?

Edit: geçen ay 100tlye ford tourneo courier kiraladım +35 tl vererek 2500tllik ekstra kasko yaptırdım. 5 gün önce de 200tl vererek pejo 3008 kiraladım +35-40 tl vererek yine 2500tl kasko yaptırdım. Şimdi hangisi avantajlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxed -- 6 Temmuz 2017; 22:27:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla iyi cesaret

• Açık senet imzalamak ben safım kafam çalışmıyor beni dolandırın donuma kadar alın demekten farklı bir şey değil.

• Boş senete imza atan hala var mı?

Büyük cesaret??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Kiralama Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kurumsal yerlerden kiralayın.. Böyle yerlerden kiralarsanız elinizi kaptırırsanız kolunuzu kurtaramazsınız...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.