Bildirim
Araç Muayene Stop Lambasında Çatlak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sanmıyorum. Daha önceki aracımda sağ arka stop lambasının en alt kısmında kırık ve parçası düşmüş bir kısım vardı sorun olmadı. Ama istasyondan istasyona değişen hassasiyet olduğu için gitmeden bilemezsiniz. Yada o bölgeye muayeneye gitmeden önce şeffaf folyo kestirip yapıştırın dikkat çekmesin. -
Folyo çektirin anlaşılmaz -
hafif kusur olabilir, ama muayeneden geçmesine engel değil -
Problem olmaz -
Aynı şekilde dün muayeneye götürdüm aracımı, hiç bir sıkıntı çıkmadı -
Sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için bugün randevum, akşam bilgilendiririm herkesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hafif kusur. Sinyalde çatlak varmış bizim de onu bulup yazdılar 5 kuruş büyüklüğünde çatlak sadece su bile sızmıyor ama. -
Hafif kusur yazar hocam, bir şey olmaz. -
Beyler muayeneden önce bant çekersek daha mı iyi yoksa daha mı kötü arka stop çatlağı için? Kırık yok çatlak var da. Henüz değiştirme fırsatı bulamadım. Güncel muamele nedir acaba.
Gecti mi hocam muayeneden
Benimkine herhangi bir kusur yazmamışlar. Belki de farketmediler.quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH
Gecti mi hocam muayeneden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede bunun biraz daha fazlasi mevcut ancak far cift katman icerdeki ışık yine kırmızı olarak beliriyor frene basınca. Nisanda muayene vae umarım sorun çıkarmazlar.
Sorun çıkardılar mı hocam?quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH
Bendede bunun biraz daha fazlasi mevcut ancak far cift katman icerdeki ışık yine kırmızı olarak beliriyor frene basınca. Nisanda muayene vae umarım sorun çıkarmazlar.
Bir sorun olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X