Şimdi Ara

araç sattık tekrar almayı düşünüyoruz ilk fikir Hyundai Bayon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen gün 10 yıldır bizde olan dacia duster 2013 model aracımızı sattık. Tekrardan araç bakıyoruz yine rahat +5 yıl kullanmak istiyoruz. 900 k bütçemiz var max bütçe 1m hadi abartalım pazarlıkla felan 1m50bin olsun minimum çok düşük bir ihtimal 2021 güzel bi araçsa 2022 fakat asıl 2023 - max 20 bin 30 km arasında ağır hasarsız temiz araç bakıyoruz abim ille de hyundai bayon bakıyor 2023 model 1m e rahat bulunabiliyor o fiyat civarlarında alınabilcek doluluk olsun en iyi araç diyor ama ben ne kadar yorum okuduysam kiralikta olsa bulaşılmaması gereken bir araç olduğu hakkında. bütçe belli bana bir yol yordam gösterin o fiyatlara sadece opel crossland,hyundai bayon , dacia duster 1.3 tce ,egea cross,kia stonic,seat arona,ford puma,c3 aircross vs modeller var. hani abimi ikna etmeye çalışıyorum başka arabada bakalım diye ama ne yapmalıyız?

LİSTEME EKLEDİĞİM DİREÇ ARAÇLAR

TOYOTA COROLLA 2020+ 1.6

HONDA CİTY 

HONDA CİVİC

SKODA OCTAVİA

SKODA SUPERB

TOYOTA COROLLA HİBRİD

DUSTER 1.3TCE

CİTROEN C3 "2024 SIFIR" ÇOK ÖNERİLMİYOR FİKİR BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mohinka -- 21 Ağustos 2024; 20:19:57 >

• Mazda 3 olabilir mi?

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

maximum 2018 model 1m fiyat altı 5 ilanın olduğu araba bize gitmez abi ya ve tamir ağı çok geniş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mohinka -- 21 Ağustos 2024; 20:16:38 >
  • Corolla alın kafaniz rahat olsun . Toyotalar sorunsuzdur.
  • duster 1.3 tce
  • Kia stonic eşimde var 1.4 benzinli otomatik
    Rampa çıkarken resmen canını teslim ediyor
    Geçen ben kullanıyorum karşıdan biri selektör yaptı eşim de uyardı radarmı var acaba diye
    Dedim bu arabayla radara girmemiz mümkün değil
  • Stonic ve Bayon için 1.0 turbolu alacaksanız alın. 1.4 performans ölüsü bir motor, yokuşlarda ve uzun yolda fazlasıyla yorar.

Bunun dışında ben bu paralara yükseltilmiş B segment SUV'cuk alacağıma, Civic, Corolla gibi modelleri zorlamaya çalışırdım.

• golf mk 6 olabilir mi..

• Egea cross dizel otomatik alın
    Performans tüketim iç hacim optimum bir araç
  • Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

La ne golf 6sı. Okuduğunuzu anlayın biraz adam 2022 - 2023 düşük km araç bakıyorum diyor ya

• Bayon-Stonic

hangisi hoşunuza giderse alın kullanın. Hyundai Kia güzel araba yapıyor.

• 1.4 motorlu i20 kullanan biri olarak yorum yapayım. Bayon alacaksınız ortalama 80-100 ile gideceksiniz benim gibi araba 5 litre yakacak. Rampa çıkınca motoru çok bağırıyor. Eğer hız seven biri iseniz sizi tatmin etmek çünkü yüksek hızlarda hem çok yakıyor hem hantal kalıyor. Ama bildiğiniz gibi piyasada ki en sorunsuz motorlardan biridir kendisi
  • Bu zaman da, Atmosferik bir motor almak için hiç bir mantıklı sebep yok. Hele ki bu yolda gitmeyen, Atmosferik motora bir de LPG takmak, yapılacak en saçma şey. 1.0 TGD-I motor mantıklı olur Bayon için.

• 1.3Tce Megane4 tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.