Bildirim
arac tavsiye dizel otomatik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne fiyat ne de kriter belirttiğiniz için ben BMW 730 Ld önereceğim. Otomatik dizel. -
fiyat araligi 30-35 arasında. -
quote:
Orijinalden alıntı: akyuznet
fiyat araligi 30-35 arasında.
O zaman işiniz çok zor. Bende aynı kriterlerde araç bakıyorum fakat bulamadım bir türlü. Sanırım 1.3 Astra Easytronic önereğim. -
-
Aslında çok düşünmeye gerek yok. 35'den biraz fazla olur ve piyasada kolay bulunmaz ama 2009 model Fiat Bravo 1.6Mjet 120hp Emotion Dualogic Vites en güzel çözüm olur. ESP, Cruise Control olması önemli, ayrıca 400lt bagaj... 1.6 dizeller arasında en yüksek beygir ve tork. Aynı performansı verip manuelinden az yakan bir otomatik vites... Forumları incelediğim kadarıyla Bravo sahipleri araçlarından memnun, ve şikayet ettikleri önemli bir konu yok.
Kriterlerinize en iyi bu uyar bence. İkinci el aldığınız için ikinci eldeki fiyat düşüşü lehinize olacaktır. Ben de şu anda bu aracı ciddi incelemeye aldım, ve inceledikçe daha mantıklı geliyor.
Umarım görüşlerim faydalı olur.
Saygılarımla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiserer -- 25 Aralık 2009; 15:04:39 > -
1.3 Astra Easytronic Elegance kapmanya fiyatı 36.700 nasıldır?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X