Şimdi Ara

Arac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evcil hayvanimla yolculuk yapmak amacli StationWagon ya da benzeri Crossover veya SUV tarzi ozellikle bagaji genis hacimli bir arac bakiyorum. Ekonomik olmadigi icin SUV ilk tercihim degil acikcasi... Ama kesin degil.

Istedigim ozellikler:
    - Kaliteli, saglam olmasi, yuksek hizlarda guven vermesi. Iceri yol sesi almamasi.
    - Otomatik vites sart. Manuel dusunmuyorum.
    - Aracin motoru dizelse, motor hacmi 2 litreden yuksek olabilir. Yok benzinli motorda en fazla 2 litrelik motor olmali.
    - 2005 modelden yasli olmamali, yani en fazla 7 yasinda ve 100.000'nin altinda olsa iyi olur.

Benim ilk aklima gelenler; Volvo xc70 ve AlfaRomeo 159 SportsWagon oldu. Subaru Forrester ve VW Touareg iyi alternatifler gibi gozukuyor ama onlari bizzat kullanmadim, ne kadar kaliteliler emin degilim.

Bu soylediklerimi goz onunde bulundurarak, tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim.

• 0km Chevrolet Captiva 2.0 Dizel 150 beygir, en yüksek donanımını alabilirsiniz. Yeni kasası çok daha iyi gerçekten
  • yerinizde olsam ford c-max bakardım. konforu ve genişliği mükemmel. güvenlikte keza aynı.

scenicte olabilir
  • Selamlar
    Subaru Forrester tüm listelediklerin içinde çok net söyleyeyim : en iyisi.
    Hem 4 çeker özelliği diğerlerinden son derece başarılı. Bu sene bir çok benim diyen 4 çeker karda kaldı ben tek tekeri yola tutundurdugum anda çıkılmaz yerden çıktım. Aynı şekilde son derece karlı ve buzlu bir yolda tüm 4 çekerler zincir takmak niçin dururken 100km bıyunca en ufak bir sorun yaşamadan yoluma devam ettim. Arazide yogunçamurda diğer araçlar traktör ile çıkarken ben yine aşırı zorlanmadan çıkabildim.
    İç mekanı çok ferah ve geniş. 5 kişilik bir aile olarak ideal yolculuk aracı.
    Çok iler "oyuncaklı" aksesuarı yok ve basit. Bu ada arıza olasılığını azaltıyor. Çok robust bir sürüş, kullanım ve performans veriyor.
    Amma velakin yakıt tüketimi facia. Benzinli otomatik var bende ve şehir içi 12 lt. aşağısına gelmesi çok zor.
    Şehiler arası en düşük 400 km ortalaması 9.6 lt gorebildim.
    Tekarar araba tercih edeceksem bu aracı tercih etme olasılığım yakıt harici 100% yakıt ile 85-90%.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Dizel Araç tavsiyesi..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.