Şimdi Ara

Araç Tercihi (Corsa,Fiesta,Polo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki 3 araç arasında kaldım. 0 ve benzinli alacağım. Tecrübe etmiş arkadaşların fikirlerini bekliyorum.
    Teşekkürler.

1-Opel Corsa 1.4 16V ECOTEC TWINPORT ((Enjoy 111.yıl) - 30.500 TL
    2-Ford Fiesta 1.4 Duratec 96PS Titanium (Metalik boya,x paketi,güvenlik paketi) - 33097 TL
    3-Volkswagen Polo 1.4 16V 85ps -35300 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin_turgay -- 27 Eylül 2010; 15:10:25 >

• polo yu ve fiestayı kullandım benim tercihim fiesta olurdu sebebi ise poloya göre full bi araba polo bomboş 4 teker bi direksiyon al sana yılın otomobili ayrıca performans sebebi ilede fiesta önde 11 hp daha fazla fiesta ayrıca donanımı saymıyorum sende zaten biliyorsun polo nun artısı saece iç malzeme kalitesi deniyor ama ben bi fark göremedim ikisi arasın da bu arada fiesta daha sportif ve karekterli bi araba polo ise golf ün birebir bir boy küçüğü tabi zevkler tartışılmaz ama fiesta alırsan kesinlikle pişman olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardia -- 27 Eylül 2010; 16:02:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardia

polo yu ve fiestayı kullandım benim tercihim fiesta olurdu sebebi ise poloya göre full bi araba polo bomboş 4 teker bi direksiyon al sana yılın otomobili ayrıca performans sebebi ilede fiesta önde 11 hp daha fazla fiesta ayrıca donanımı saymıyorum sende zaten biliyorsun polo nun artısı saece iç malzeme kalitesi deniyor ama ben bi fark göremedim ikisi arasın da bu arada fiesta daha sportif ve karekterli bi araba polo ise golf ün birebir bir boy küçüğü tabi zevkler tartışılmaz ama fiesta alırsan kesinlikle pişman olmazsın

Çok doğru söylüyorsun sana katılıyorum ama Volkswagen her zaman bir başka olmuştur.
  • Fiesta veya corsa bana göre. İkiside ağzına kadar dolu Polo ise boşa yakın. Bence benzinli yerine dizel düşünün daha memnun kalırsınız.
  • tipi hoşuma giden - fiesta

konfor- polo gibi, ama polo alacağınıza o fiyata ..... 36.000 e boş golf alın, 5 dk düşünmeye gerek yok
    fiesta da 33.000 ile 36.000 tl lik golfe yakın tabi

benim için bu segmentteki araç 30.000 tl olmalı yani corsa
    ama ben olsam 36.000 verip astra veya golf alırım

1-corsa-------------------fiyat
    2-fiesta-------------------33.000 de kalınacaksa
    3-astra-golf--------------36.000 göze alınacaksa ki bence kesinlikle bunlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreith -- 27 Eylül 2010; 16:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardia

polo yu ve fiestayı kullandım benim tercihim fiesta olurdu sebebi ise poloya göre full bi araba polo bomboş 4 teker bi direksiyon al sana yılın otomobili ayrıca performans sebebi ilede fiesta önde 11 hp daha fazla fiesta ayrıca donanımı saymıyorum sende zaten biliyorsun polo nun artısı saece iç malzeme kalitesi deniyor ama ben bi fark göremedim ikisi arasın da bu arada fiesta daha sportif ve karekterli bi araba polo ise golf ün birebir bir boy küçüğü tabi zevkler tartışılmaz ama fiesta alırsan kesinlikle pişman olmazsın

Bence de fiesta daha güzel
  • Güvenlik paketli fiesta nerden buldun

Almazsan haber ver ben alayım..Geçen yeni açılan KAR otomotive GPli fiesta var mı diye sordum(yeni açıldı ya elllerinde belki araba vardır diye). Fiesta yok ki güvenlik paketlisi olsun dediler. Sipariş verirsem 2-3 aya gelirmiş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • honda jazz bak derim çok gzl arabadır tüketimi gerçekten iyidir fiyatıda baktgnız fiyatlala ayni
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Yazdığım araçlardan sadece corsa ya birebir baktım.Ellerinde şu an var.Poloyu ben de eledim aslında.
    Fiestaya henüz bakmadım. Sadece internetten araştırdım. Bayilerde güvenlik paketli var mıdır? Ya da ne zaman gelir bilmiyorum.
    Fiesta (paketlerle birlikte) corsaya göre 3000 tl daha fazla. ama gerçekten yok yok. Full bir araç. Jazz a da baktım. Fun+ otomatik. Söylenecek çok fazla bir şey yok. ama krediyle beraber 42000 civarı oluyor.

Corsa nın bazı sorunlarından bahsediliyor. (Vites kutusu, servis sorunları vs.)
    Fordla ilgili olumsuz bir şeye henüz rastlamadım. Sanırım fiesta alacağım.
    Dizel de aklıma gelmiyor değil. ama dizel olunca fiyat eper artıyor.

İkinci el diye çıktım yola. (16.000-20.000 arası) . Ama iş 0 a kadar geldi :)

10.000 nakit verip üstü için kredi kullanacağım. Hafta sonu forda gidip ona göre artık bir karar veririm.

• Yerinizde olsam Fiesta Titanium Duratec i tercih ederdim.. Ancak ne olursa olsun benzinli bir araç alırken birkere daha düşünmek gerekiyor.. Hesabınızı iyi yapın sonra çok çok pişman olursunuz ama iş işten geçmiş olur.. Misal ben yılda 5 bin km gibi cuzi bir miktar yol yaptığım için benzinli araç aldım ancak diyosanız ben 10 bini geçerim kesinlikle dizel alın.

Fiesta sınıfında Yol tutuşu,direksiyon tepkileri ve şanzıman sisteminde öncü bir araç.. Duratec motorun başarısından bahsetmiyorum bile..

Aracınız şimdiden hayırlı olsun.
  • her şeyin bir artısı var ise birde eksi'si var değil mi??
    KIRK KATIR MI? KIRK SATIR MI? gibi.
    ama tabi..donanımına göre isteğiniz ve ilginize göre değişecektir.olay sizde biter.ama.
    bence;
    ------ donanım arabaya çok şey katıyor bunu unutmamak gerek;

1- POLO
    2- CORSA
    3- FİESTA şeklinde sıralamamı yapardım.

tabi fiesta donanım'lı ise görüşleri değiştirebilir.ama yinede Wv. bir adım ötede ve önde..
    wv. de bir de yıllandıkça değer kaybıda az oluyor. hani başta pahalı'ya sonda'da pahalı yani aynı kapıya çıkıyor.
    boya kalitesindede opel ve Wv. iyi iken ford bunların gerisinde...( bana göre,gözlemlerime göre..)
    yollarda genelde bezmiş ,;Wv. göremezsiz ( nadiren)..

KARAR senin; kırk katır mı kırk satır mı?

ama; yol bilgisayarı,klima,4 cam otomatik olsun,ambiyans ışığı,çelik jant,hız sabitleyici,deri direksiyon,gibi şeylerin değerini yokluğunda yada bunları kullandığında varıyorsun bence....

• ford fiesta bence,arkadasım eylul 2009da polo dsg almsıtı,sürdüm,acıkcası bellı etmedım ona da bu parayı kesınlıkle haketmıyor dedım ıcımden %100 ya fıyatı düşür bırz ya da bu donanımı yükseltsın,yazık bu paraya
    ford en azından daha dınamık bır tasarım ama içine dar dedıler onu bilemıycem,içine bınmedım
    bence en ıyısı jazz manuel ama o da tuzlu gelıyor galıba size
  • astra classic derim
  • evet fiestanın bu kasasının arka koltukları bir önceki kasaya göre dar arkada uzun yolda 3 kişi zor olur ama polo ya bakarsan eğer polo ile hemen hemen aynı boyuttalar hatta biraz daha geniş gibi fiesta
  • Geçen gün ilk defa Fiesta 1.4 TDCI sürme şansım oldu. Aracı gerçekten çok beğendim. Dış tasarımı zaten çok güzel arabanın. Genelde B-segmenti sürdüğüm arabaların yola çok sağlam bastığını, iyi yol tuttuğunu çok görmedim ama Fiesta'nın gayet stabil ve yere sağlam basan bir gidişi vardı. Kullanımı da oldukça güzel. İç mekan ve kokpitin tasarımı da hoşuma gitti, özellikle içi kırmızı olanlar çok daha güzel. İşçilik kalitesi olarak da oldukça iyi bence. Ön konsolu yumuşak plastik malzeme, kapı döşemeleri sert plastik ama montajı çok sağlam ve kaliteli, kesinikle esneme, gıcırdama falan yapmıyor. Kısacası Fiesta'yı çok beğendim... .
  • Fiesta hocam o ne şeker bişi öyle :)

http://house.25u.com/media/2008/06/03_new-fiesta_opt.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMToZUvEDünYaNInNinNiSi

Fiesta hocam o ne şeker bişi öyle :)

En uzun nick rekorunu kırabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Masters4

quote:

Hahahaha :D güzeldi bilmiyorum ki :d

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Masters4

quote:

Hahahaha :D güzeldi bilmiyorum ki :d

Üstelik nick'in uzunluğu nedeniyle mesaj bayağı bir sağa kayıyor ve dikkat çekici bir görünüm alıyor.
    Ben daha uzun bir nick görmedim şahsen hep merak ederdim en uzun isim kimin diye inşallah seninkidir böylece merakımı gidermiş olurum çünkü

Sahin turgay arkadşım en doğrusunu yapmışsın hem fiesta'da ayrı bir hava var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.