Şimdi Ara

Araç Üzerindeki Donanımlar ve Kasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz ay aracımı kasko yaptırdım; ancak eksper fln hiç kontrol etmedi aracımı veyahut aracınızın üzerinde ne var diye de sorulmadı.
    Ancak yapılan kaskoya, aracımın sunroofu, yağmur sensörü gibi donanımlar otomatik dahil ediliyor mu? Eğer edilmediyse ekstra bir fiyat farkı ödeyip şu anda teminat altına aldırabilir miyim?

• fabrika çıkışı orjinal donanımlar dahildir,eğer araca ekstradan sunroof veya cd çalar gibi aksesuarlar eklediyseniz fiyat farkı ile teminat altına alıyorlar diye biliyorum ben.zaten araçla beraber alınan ekstra donanımlar ruhsatta bir şekilde geçiyor.
  • çok teşekkür ederim; aracın orjinal fabrika çıkışında olan donanımlarıydı bahsettiklerim. Tereddütlerim vardı o yüzden.
  • Ayrıca araca aldığınız sonradan eklediğiniz bir ürünü de düşük fiyat farkıyla kaskoya ekletebilirsiniz;
    mesela ben 350 TL lik navigasyon ve 400 TL lik oto araç çocuk koltuğunu 45 TL fark vererek sonradan kaskoya ekletirmiştim... Bilginize...
  • Evet ben de kaskoyu yenilerken sonradan taktırmış olduğum tavan barı ve yan bariyerler ile çelik jantları 20 civarında bir fark ödeyerek işlettim ...
  • Aracın faturasında görülen donanımları işletmenize gerek yok. Yani acenteden alırken ilave edilenler de eğer faturaya eklenmişse poliçeye ekletmenize gerek yok. Ama fatura kesildikten sonra eklenen her donanımı veya teçhizatı poliçede belirtmenize ve primni ödemeniz gerekir.
  • çok yardımcı oldunuz arkadaşlar gerçekten. allah korusun ama herhangi bir sıkıntıda biz ödemeyiz demesinler diye işimi sağlama alayım dedim. teşekkür ederim tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.