Şimdi Ara

araç yıkama hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba yeni araç aldım çizilir diye başınçlı suyla oto yıkamacılara götürmek istemiyorum evde kendim yıkamak istiyroum, kullandığınız ve memnun kaldığınız oto yıkama malzemeleri varsa önerir misiniz?

• Trafiğe de çıkma hocam taş maş değer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

hocam ilk sıfır araba olnca biraz özeniyorum aslında ama yok araca bir şey olur diye kormuyorum sadece yıkamacıları gördüm ne kadar hor kullanıyorlar o yüzden istemiyorum

• Ben de sevmiyorum yikamacilari.
    Arabanin icini bu marketlerde satilan sleepy mendille silin. Yikamacilar pis pis yagli ustleriyle koltuklara oturup siliyorlar. Aracin icini sleepy mendille temizledikten sonra disina hortum ucuna takilan ve seviyesi ayarlanan basliklardan alin. Yapi marketlerde var. Iyi bir sampuanla cok rahat edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Ben aracımı 2021 yılında sıfır almıştım, o zamandan beri hep kendim yıkıyorum. Newmix markasının ürünlerini tavsiye ederim, fiyat/performans olarak gayet iyi. Şampuan, cam spreyi ve araç içi için temizlik spreyi alabilirsiniz. En önemli malzemelerden biri kurulama bezi kesinlikle. İyi bir kurulama bezi almanızı tavsiye ederim. Trendyol ve hepsiburada üzerinden bakabilirsiniz.

• İstanbul'da akasya avm de 300 TL ye yıkıyorlar. Ve araç tertemiz oluyor .

• ph nötr ön yıkama köpüğü, ph nötr şampuan, 2 kova, düzgün bir yıkama eldiveni, demirtozu temizleyici alacaksınız da bu işin ucu bıcağı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin tazyiği aynı değil adam aşırı tazyikli tabancayı yakın tutunca kauçuk fitillerde kesme yapıyor. Yıka 2 saate geliyorum diyosun adam fırça vurmuş. Pati çeke çeke arabaya yüklenmeler Vb neler neler. Ama iyisine gelirsen bildiğin yıkamacıysa düzenli götürüyosan düzgün davranan yıkamacı da var tamamıyla bilen adam işi. Kullandığı kimyasallarda çok önemli bazılarınınki aşındırıyo boyayı ya kendin bahçede yıkıycan yada benzinlikte kendin yıkıycan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben aeaca wax sürüyorum. dalinle yıkıyorum .meaguars ın torpido temizleme sütü vardı 4 sene önce aldım onu kullanıyorum . onun harici bir şey yapmıyorum. benzinlikte kendim yıkıyorum . millet kafayı yemiş araba yıkatmaya 300 veren var .

• ayrıca, çok da özenme davarlar bir kaç aya ya sürtecek ya vuracak.sokaktan geçen sıpalar çizecek.

• Açık renk aracı nasıl koruyorsunuz. Ben aracı yıkıyorum 2 gün sonra yeniden toz oluyor çok belli olduğu için rahatsız ediyor

• Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, yıkama konusuna gelince aracı çizen basınçlı su değil, yanlış yıkama teknikleri doğru teknikleri bilmeden aracı kendiniz yıkasanız dahi kılcal çizikler oluşur. Bu kılcal çizikleri olabildiğince engelleyebilmek için doğru tekniklerle kendiniz yıkamalısınız. Detailing konusunda biraz araştırma yaparak gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Sadece bu alana odaklanan iki tane türkçe forum siteside var. Oralarda aradığınız her soruya kolaylıkla cevap bulursunuz. Burada vakit harcamayın bu konuda.

• Yıkamacı terörüne maruz kalmamak için ilk günden beri hiç yıkamacıya bırakmadım aracımı, pişman değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan bi tane bosch basınçlı su makinası alıyorsun, iyi bir yıkama eldiveni ve şampuan alıyorsun, makina ile köpükleyip eldivenle güzelce ovuyorsun. Sonra basıyorsun tazyiği.

Fazla detailing vermeyim titizlik hastalığına kapılabilirsin. Ama uğraşmaman için bir trik vereyim, camları bildiğin gazete ile sil duruladıktan sonra içli dışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 21 Eylül 2023; 0:8:57 >
  • Sünger+ucuz şampuan bence hobby bir kova bir musluk ve bir hortum.

• Ayrıca petrolde de çok su tutmamak lazım çoğu kuyu suyu oluyor minik minik kum taneli aracı çizebiliyor.

Benim corolloya genelde petrolde tutardım maf olmuştu araba gerçi corollonun boyasıda dandik ama etkisi vardır diye düşünüyorum.

• ben arabamı senelerdir benzin istasyonlarında ki otomatik makinelerde yıkatıyorum, evimin karşısında shell istasyonu var 60 liraya 3.kademe yıkama yaptırıyorum gayette güzel oluyor,

insanın malı kıymetlidir ama bu kadar da pimpirikli olmanıza gerek yok, neticede trafikte giderken denyonun biri gelip vursa aracın pert olsa ne yapacaksın "araba pert oldu ama çok iyi yıkatmıştım mı diyeceksin"

• Trafikte biri arkadan vurunca geçiyor titizlenme işi. 

• degobar kullanıcısına yanıt

Ya hocam 

• İstanbulda aracı kendin yıkamak cok zor yıkamacıya götürüyorsun fırça vurmayın diyorum sanki tamponla marşbiyeller arabaya ait bir parça değil.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.