Şimdi Ara

Araca Yeni Takılan Triger Gergi Dağitmasi 1 gün içinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar başimdan geçen olayi anlatmak istiyorum aracım wolswogen polo alali 2 ay olmuştu ve aldiğim arkadaş yağ ve kayiş bakimlarini yaptirmami önermişti ve 2 gün öncesi aracimda sorun yok iken tamirciye götürdüm ve triger setini değişimini yaptirdim triger setinin haricinde bi kaç kayiş daha değiştirdim sonuç olarak ise araci tamirciden çikardim eve geldim ertesi gün akşam üstü yola çiktim ve 40-50 kilometre sonra aracim aniden stop etti ve çekiciyle ayni kayiş değişimi yaptirdiğim yere çektirttim ve araci usta söktüğünde bir baktim triger gergi bilya civatasini araç kökten kesip atmiş gergi bilyasi ve bir kayiş şekil değiştirmiş sonuç olarak ise benim aracin motor kisminda ne gibi sorun ortaya çikar ve tamir konusunda ne gibi bir yol izlemeliyim.....

• krank mili - subaplar - pistonlar

sıfır motor

geçmiş olsun
  • dostum geçmiş olsun.araç söndükten sonra tekrar çalıştırmak için fazla zorlamadıysan büyük bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
    Şayet sıkıntı büyük ise de tamircinin hatası senlik bir durum yok diye düşünüyorum.Tamiri yapan ustalığını konuştursun artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aracinin subaplarinda yamulma olmuş pistonlarda sikinti yok insallah ileride bi sikinti yasamam motor yuzunden..

• herşeyden önce ustayı değiştirin . yüzde 99 işçilik hatası ama tabii asla kabul etmezler .
  • Biraz pahalı oluyor ama trigeri serviste değiştirtmek daha mantıklı. Garantisi var en azından. Bir de bazı motorları senteye almak için özel aparat gerekiyor, aparatsız yapmaya çalışanlar senteyi kaçık ayarlayabiliyorlar.
  • Böyle durumlar için en mantıklısı servis ama onlarda iyi yoluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda bir bozulan Bujiler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.