Şimdi Ara

Aracım yokuş aşağı giderken (90/100km 5.viteste) ayağımı gazdan çektiğim de motor arıza lambasını yakıyor. Daha sonra km göstergesi 60'a 40'a düşüp tekrar 80'e 100'e çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek kıymetli ustalar, abiler ve bilir kişiler. Olay başlığa yazdığım gibi gerçekleşiyor. Geçen hafta bu olay yine oldu. Geçen hafta km sayacı da durmuştu sanayiye gittim elektrik ustası tamir olarak şanzımandan km yazan TOPLAYICI yi değiştirdi ve sorun giderilmişti. Fakat başlığa da yazdığım gibi yine uzun yolda km göstergesi adeta dans etti.:/ 100km den 60'a düştü. Tekrar 90'a çıktı. 40'a indi yaklaşık 120 km boyunca böyle geldim. Ama bugün sayaç durmadı yazmaya devam etti. Bu arada tabi ayağımı gazdan çektiğim de devir saati 1500 lere düştükten sonra ayağımı debriyaja atar atmaz sıfıra düşen devir saati sonrası motor stop ediyor. Tabi sağa çekip arabayı tamamen durdurup kontağı tamamen kapatıp tekrar calistirdigim da arıza lambası sönüyor. 80_100km ye çıkıp yokus aşağı ayağımı tamamen gazdan cekmem gerektiğinde motor silkeleniyor(sanki motor fren yapıyormuş gibi) motor arıza lambası tekrar yanıyor. Gösterge dans halinde. Sonra lambada durmam gerektiğinde ayağımı debriyaja atınca tekrar stop ediyor. Süreç bu kısır döngü ile devam ediyor. Aracım 98 model Opel Corsa 1.4gls 16 valf. LPG li...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya hiç mi fikri olan yok?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüme ulaştınız mı aynı sorunu bende yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.