Arkadaşlar aracıma 3 Ocak tarihinde gece 1 sularında nizami bir şekilde park halindeyken vurulmuş. Vuran kişi yaralanmış polis gelmiş tutanak tutmuş ve benim aracımı alıp otoparka çekmiş. Karakola gittiğim zaman ifademi verdim olayı anlatıp şikayetçi oldum ancak kaza tespit tutanağı 1 haftaya çıkar dediler. Kasko şirketimle görüştüğümde tutanak olmadan servise götürebilirsiniz ve orada tutanağı polisin tuttuğunu ve teslim alınca getireceğinizi beyan edersiniz sorun olmaz dedi. Elimde kazanın polis tarafından tutulmuş krokisi, kazadan sonra aracın fotoğrafları ve kaza anını gösteren güvenlik kamerası kaydı var. Bu şekilde kasko şirketinin söylediği gibi tutanaksız götürebilir miyim aracı ileride bana bir sorun çıkarırlar mı? |
Aracıma Park Halinde Çarpılmış Kasko İçin Bilgiye İhtiyacım Var
-
-
Tutanaksiz sadece beyanla da goturebilirsiniz. Beyan yazaxaksiniz suraya parketmistkm soyle olmus boyle olmus kaza tutanagini polis tutmus. Onu da iletecegim diyip exper atamasi isteyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bu evraklarla aracı yetkili servise bırak ve arkana yaslan. Kiralık ikame araçta iste.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eksper ataması isteyemez aracın özel yada yetkili.servise gitmesi gerekiyor. Dosya servis vergi numarası olmadan açılamıyor. yanlış bilgilendirme yapmayın
Yoo boyle durumlarda ben servise gidip beyanname verip exper atamasi isteyip arabami da ali cikiyorum. Eksper geldiginde aracimi goturup baktiriyorum. Musait olunca da arabami tamire birakiyorum. Tabi bahsettigim arac yurur durumda ise
Araç yürümüyor nasıl bir yol izlemeliyim. Çekiciyle servise bıraksam olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HideOnBush -- 5 Ocak 2025; 18:46:50 >
Cekiciyle servise gideceksiniz, beyanname vereceksiniz tutanagi sonra ileteceginizi soyleyeceksiniz.aracinizi birakip cikacaksiniz. Bu kadar.
Bende sana aynı şeyi yazdım servise bırakacaksın. Ama sen servis yazmamışsın. Yazdığımı oku kendi yazdığını oku sonra cevap yaz bana.
Kaskoyu arıyorsun aracın yerini söylüyorsun hasar dosyasına en yakın yetkili servise çekin diyorsun.ikame araçra gönderin diyorsun. Çekici falan çağırma para falan verme.
Senin sigortacın neden sana yardımcı olmuyor onuda anlamadım? Sigortacını değiştir
Bana gore yardim edilme sinirlarinin disinda birisisin bu yuzden de yardim etmeyecegim. Forumdakiler de bu sebeple etmiyor sanirim. Hersey bu kadar laf dalasina cevrilmez. Sanki kufur ediyoruz
Bana niye laf söylediniz ki ben bir şey demedim. Dediğiniz gibi dün servise götürecektim aracı tutanak olmadan kabul edemeyiz dedi. Tutanak çıkmasını bekliyorum. Teşekkürler yardım için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HideOnBush -- 7 Ocak 2025; 7:54:37 >
-
bugün cebinden para cıkmasa bile hasarsızlığı bozdurduğunda her yıl 10 20 bin fazladan verdiğin için için pişman olma ihtimaliniz var. iyi düşünün geçmiş olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X