Şimdi Ara

Aracıma Park Halinde Çarpılmış Kasko İçin Bilgiye İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma 3 Ocak tarihinde gece 1 sularında nizami bir şekilde park halindeyken vurulmuş.

Vuran kişi yaralanmış polis gelmiş tutanak tutmuş ve benim aracımı alıp otoparka çekmiş.

Karakola gittiğim zaman ifademi verdim olayı anlatıp şikayetçi oldum ancak kaza tespit tutanağı 1 haftaya çıkar dediler.

Kasko şirketimle görüştüğümde tutanak olmadan servise götürebilirsiniz ve orada tutanağı polisin tuttuğunu ve teslim alınca getireceğinizi beyan edersiniz sorun olmaz dedi.

Elimde kazanın polis tarafından tutulmuş krokisi, kazadan sonra aracın fotoğrafları ve kaza anını gösteren güvenlik kamerası kaydı var.

Bu şekilde kasko şirketinin söylediği gibi tutanaksız götürebilir miyim aracı ileride bana bir sorun çıkarırlar mı?

• Tutanaksiz sadece beyanla da goturebilirsiniz. Beyan yazaxaksiniz suraya parketmistkm soyle olmus boyle olmus kaza tutanagini polis tutmus. Onu da iletecegim diyip exper atamasi isteyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HideOnBush H kullanıcısına yanıt
    Aynen bu evraklarla aracı yetkili servise bırak ve arkana yaslan. Kiralık ikame araçta iste.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Eksper ataması isteyemez aracın özel yada yetkili.servise gitmesi gerekiyor. Dosya servis vergi numarası olmadan açılamıyor. yanlış bilgilendirme yapmayın

• sissil S kullanıcısına yanıt

Yoo boyle durumlarda ben servise gidip beyanname verip exper atamasi isteyip arabami da ali cikiyorum. Eksper geldiginde aracimi goturup baktiriyorum. Musait olunca da arabami tamire birakiyorum. Tabi bahsettigim arac yurur durumda ise

Araç yürümüyor nasıl bir yol izlemeliyim. Çekiciyle servise bıraksam olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HideOnBush -- 5 Ocak 2025; 18:46:50 >

Cekiciyle servise gideceksiniz, beyanname vereceksiniz tutanagi sonra ileteceginizi soyleyeceksiniz.aracinizi birakip cikacaksiniz. Bu kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende sana aynı şeyi yazdım servise bırakacaksın. Ama sen servis yazmamışsın. Yazdığımı oku kendi yazdığını oku sonra cevap yaz bana.

Kaskoyu arıyorsun aracın yerini söylüyorsun hasar dosyasına en yakın yetkili servise çekin diyorsun.ikame araçra gönderin diyorsun. Çekici falan çağırma para falan verme.
    Senin sigortacın neden sana yardımcı olmuyor onuda anlamadım? Sigortacını değiştir

• Bana gore yardim edilme sinirlarinin disinda birisisin bu yuzden de yardim etmeyecegim. Forumdakiler de bu sebeple etmiyor sanirim. Hersey bu kadar laf dalasina cevrilmez. Sanki kufur ediyoruz

Bana niye laf söylediniz ki ben bir şey demedim. Dediğiniz gibi dün servise götürecektim aracı tutanak olmadan kabul edemeyiz dedi. Tutanak çıkmasını bekliyorum. Teşekkürler yardım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HideOnBush -- 7 Ocak 2025; 7:54:37 >
  • Aynı durumu bende pazar günü yaşadım.

Park halindeki aracıma vurup kaçmış biri, kamera kayıtlarına baktık ama orayı gören açı yok. Sadece tahmin yürüterek ve delillere bakarak vuran araca emin olduk ama polis tahmin üzerine iş yapmaz sanırım. Ekip çağırdık, tutanak tuttular. Bizde herşeyi detaylı anlattık. 2 - 3 gün sonra rapor çıkar, e-devletten çıktısını alıp şikayetçi olursunuz dedi polis.

Boyalı 20 bin, boyasız 7 bin masraf çıktı. Bir kaç yerinde daha ufak tefek şeyler var hepsini birlikte kaskoya mı yaptırayım? Yoksa ustaya mı yaptırayım karar veremedim.

Ayrı ayrı yaptırsam daha çok masraf çıkar. Hasar kaydına razıyım. Aracı satarken hasarlı halinin fotoğrafını gösteririm, işine gelen alır. Diğer türlü ayrı ayrı yaptırsam 45 - 50 bin masraf çıkar.

Sigortacım ile görüştüm servis ile görüşün oraları da rapora ekleyip yaparlar dedi. Ama kaskonuz bozulacak ve seneye hasarsızlık indirimi alamazsınız dedi. Bu durumda zararlı mı çıkarım ?

Herkes kaskoyu bozma diyor ama kaskoyu ne için yaptırıyoruz? Kaskonun amacı bu değil mi ? Amacım şu dönem için cebimden para çıkmadan hepsini yaptırmak.

Aracıma Park Halinde Çarpılmış Kasko İçin Bilgiye İhtiyacım Var

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt

bugün cebinden para cıkmasa bile hasarsızlığı bozdurduğunda her yıl 10 20 bin fazladan verdiğin için için pişman olma ihtimaliniz var. iyi düşünün geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.