Şimdi Ara

Aracıma Sürttüler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eşimi nöbete bıraktıktan sonra akşam yemeği için yan sokaktaki restoranta gidip siparişi verdiğimde çalan telefonda alt kat komşumun "komşu aracımı park ederken aracınıza sürttüm " demesiyle evimin önüne geldim. Neyse olan olmuş geçmiş olsun diyerek, sıfır aldığım 2 senedir çiziksiz kazasız belasız bindiğim aracım ilk çiziğini(çiziklerini) resimledim.
    Bugün bu yağmurda Kocaeli Üniv. gidip gelmiştim . Sileceğin yetişmediği o yağmurda karşı şeritte bir araç takla atmıştı , umuttepe yolunda bir araç ağaçları kırıp karşı yola geçip kaldırıma çıkmıştı , dönüş yolunda da karamürsel minibüsü yan şeritte aniden firenleyen corollaya arkadan vurdu. Şimdi bunları neden anlattı derseniz o kadar olay sonrası düşündümde böyle bir küçük kaza için üzülmeye hiç gerek yok. Allah beterlerinden korusun...

Şimdi siz üstatlara sorum onarım için ne yapmamı önerirsiniz? Masrafları komşum karşılayacağını söyledi. Her iki araçta kaskolu.
    ortalama masraf ne olur sizce ?

Aracıma Sürttüler...

Aracıma Sürttüler...

Aracıma Sürttüler...

Arabaya az önce bir su tutturdum son durum bu fakat net çekim olmadı , tamponda kırık yok ve kırılan farın bir parçası düştü bu arada...
    Sabah daha net çekim yapar eklerim siteye ...

Aracıma Sürttüler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman0042 -- 14 Ekim 2011; 21:57:28 >

• geçmiş olsun ne diyelim 50-100 tl tutar tahminim
  • pasta cilayla baya bi kapanir hocam oralar,

bende araci surtmustum, hatta tamponda gocukde var, ama surtme izlerini kendim pastayla nerdeyse tamamen giderdim
  • çok ufak bi kaza cevap vermeye değmez

göçük yok sanırım anadolu sigortadan mini onarımla yaptırılır. komşun karşılayacakmış boşver ne kadar tutacağını oda kaskoya ödettiricek zaten.
  • Autoking e uğramanızda fayda var eğer mini onarıma girerse ücretsiz yapılabilir aracınız
  • Hocam kaskodan yararlanarak yaptırabilirsiniz. Hatta sizin bir suçunuz yok. Tutanak tutun. Komşunuzunda cebinden para çıkmasın.

Benimde başıma 2 kere geldi. Sol arka çamurluğuma 2 kere sürttüler. Sadece çamurlukta boya dökülmesi olmuştu. Göçme dahi yoktu. Sırf bu yüzden kendi kaskomdan yaptırdım. Ancak gel gelelim hiçkimse kusura bakmayın aracınıza sürttüm diye gelmedi. Gelse dahi eğer kaskosu yoksa zaten ondan para istemem kendi kaskomdan yaptırırım. Artık yavaş yavaş insanlığımızı kaybediyoruz. Bir özür dilemek bile zor geliyor.
  • gemiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayı Sürttüm
    4 yıl önce açıldı
    Arabayı sürttüm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler , küçük bir sürtme busebeple bende fazla önemsemiyorum. Birde komşumun cebinden de fazla para çıkmasını istemiyorum. Yarın bir servise gidip bir fiyat alsam diyorum , boya olayına girmeden sanırım bayağı bir miktarı halledilecek...
  • Bugün keriz ıslatan yağmuru dediklerinden vardı,tam araba kaydıracak yağmur...Yollar her sene olduğu gibi yine bozulmuş hep su birikmiş.Umuttepe yoluna zaten birşey demiyorum.Yeri gelmişken artık ilçeler arası işleyen minibüsler tedavülden kaldırılmalı,çağdışı bir uygulama var Tr'nin sanayi kentinde sanki başka araba alamıyorlarmış gibi.Geçmiş olsun,kafaya takacak birşey yok olur öyle...
  • Geçmiş olsun...
  • arkadan sürtmüşler...
  • pastayla orası sil temizle sonrasında rahatsız olursan bi çaresine bakarsın
  • Geçmiş olsun..

Serviste yaptırırsanız 500 lira civarı bir rakam çıkar tamponu komle boyarlar. (Benzer bir kazada 600 lira fatura çıkardılar araç Fiat Punto)
    Yok sanayide iyi bir kaporta ustasına yaptırırsanız 100 lira tutar, derin çiziklere hafif boya atıp güzel bir pasta ciladan geçirir. (Bu da yine aynı araçla yaşadığımız ikinci kazanın faturası)

Evet biraz sıkıntılı bir araçtı bu tarz nazar boncuklarının önüne geçemeyince sattık kurtulduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.