Şimdi Ara

ARACIMI SATIP BASKA ARAC ALMAK İSTİYORUM. FİKİR VE ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. kariyerim açısından önemli yurtdışı bikaç sınava gireceğim ve maddi açıdan zorlayacak bu durum beni.

o yüzden 2014 mayısta sıfır olarak aldığım 2013 model siyah Honda civic elegance eco model aracımı satmayı düşünüyorum. takas da olabilir.
    Öncelikle aracımda en ufak kusur, boya vs hiç birşey yok. orjinal bayi çıkışlı lpgli. 5 yıl daha garantisi mevcut. tum bakımları serviste yapıldı. 31000km de.
    bu arac ne kadar eder cok fikrim yok. piyasayı hiç takip etmiyorum. ama satıp yeni araç aldıktan sonra elimde 25000tL kadar kalmalı ki işimi göreyim.

sonuç olarak 30000 civarına tekabul edeceğini düşünerek. 30000tlye temizini alabileceğim araç önerilerinizi bekliyorum. Aslında ilk aracımdan oturu 2. elden çok korkuyorum ama yapacak birşey yok. önceki aracı fiat stilo idi. herşeyinden memnundum ama hayatımda aldığım en sorunlu şeydi.

sonuç olarak 30000tlye alabileceğim ya da aracımı takasta verip uzerine 25000 alabileceğim araç önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. tabii alacağım araç sorunsuz yani temizini alabileceğim bir araç olmalı. C sınıfı da olursa güzel olur tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Subaru impreza hb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 13 Ağustos 2015; 11:30:26 >
  • 2004-2008 arası Toyota Avensis 1.6 bak derim.2004 2.0 Elegant modelini kullanıyorum.2015 Jettaya değişmem bu aracı. 1.6 motorlarına Sıralı sistem LPG uyumlu.2.0 motorlara LPG uyumsuz, karbüratörlü takıyorlar fakat onunda araca çok zararları oluyor..
  • Punto alin

• Accent era

• Hyundai I10
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.