Şimdi Ara

ARACIMI SATIYORUM AMA FİYATI NEDİR BİLEMİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • corolla 2005 terra 50.000 km de. arabalar hakkında çok fazla bir şey bilmiyorum. konut alacağımdan dolayı arabamı satmak zorunda kaldım. boya, değişen parça falan hiçbir şey yok.fiyat konusunda ne istesem bilemiyorum. galeriler ile internet sitesindeki fiyatlar arasında uçurum var. ortalama olarak hangi fiyat aralaıklarında satmam mantıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustim75 -- 6 Mayıs 2010; 22:28:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustim75

corolla 2005 terra 50.000 km de. arabalar hakkında çok fazla bir şey bilmiyorum. konut alacağımdan dolayı arabamı satmak zorunda kaldım. boya, değişen parça falan hiçbir şey yok.fiyat konusunda ne istesem bilemiyorum. galeriler ile internet sitesindeki fiyatlar arasında uçurum var. ortalama olarak hangi fiyat aralaıklarında satmam mantıklı olur?

2.el oto sitelerinden de araştırabilirsin.aracı kullanıcısına 23-25 bin arası bir rakama satabilirsin.tabi rengi de tercih edilen bir renk ise..
    2006 sı vardı bir tanıdıkta 20-25 bin km deki aracını 24 bine falan sattı diye hatırlıyorum.
  • aracım gri renkte.bir arkadaşım istiyor arabayı ama ne fiyat söyleyeceğimi hiç bilmiyorum. ne ben ne de arkadaşım zarar görmesin istedğim için yazdım. teşekkürler. başka fiyat önerisi olan arkadaşlarımda umarım sizin gibi ilgilenip bilgi verirler
  • seda-hachback??
    otomatik-düz vites??
  • kusura bakmayın dedim ya çok fazla bilgim yok diye. parça parça yazıyorum o yüzden şöyle toparlayayım
    2005 terra
    50000 km
    değişen parça ve boya yok
    gri renk
    sedan
    düz vites
    4 lastik henüz 6 ay önce değiştirildi (turanza er 300)

• 23.500-24.000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok acil diğilse 24 e gider ama biraz beklemen lazım bizim arklar 2006 model otomatik vitesli laciverti 107 bin km de 22 ye sattıcı buldu yeni satcaklar. o arabanında bence 24 e alırı çok rahat çıkar ben olsam 23 ten bi kuruş aşağı vermem 2006 model sol ü de bizde var çünkü otoyıkamacıda otoparkta herkes fiyat soruyo km si az diye satınca haber ver diyolar
  • ben de corolla terra arıyorum. uygun birşey söylerseniz aracınızla ilgilenebilirim. trabzonda öğretmenim.
  • Bir malın piyasa fiyatı satıcı ile alıcının buluştukları ortak noktadır...Arabanın fiyatı yazdığın gibi ise temiz ise 23 - 26 arası .....Forumda soran arkadaşlarımız la görüşürseniz iyi olur... Son karar ve araba sizin.. Galeriye giderseniz 18 - 20 verelim diyecekler..Hakkınızda hayırlısı olsun.....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 16 Mayıs 2010; 11:13:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.