Şimdi Ara

Aracımın ön tamponunu ve kaputunu komple boyatmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iyi haftalar ve iyi forumlar dilerim.
    Ben 2003 model bir Mercedes-Benz CLK 240 sahibiyim.
    Aracım ruhsatta gri diye geçiyor lakin bildiğimiz gri değil; bal köpüğü gibi bir rengi var.
    Şöyle bir sıkıntım var, aracın ön tamponunda boya yer yer soyuldu, tamponda ufak bir çarpmadan dolayı kırık oluştu ve kaput taş izlerinden delik deşik.
    Ayrıca çiziklerde var.
    Malum ülkemizde en ufak bir boya olsa satarken sanki pert olmuş, sanki james bond filmlerinde 20 kere dağdan yuvarlanmış muamelesi yapıyorlar.
    Bunda çakallık yapan galericilerin de etkisi büyük, namusuyla satanlara lafım yok tabi.
    Ama ben kafaya taktım, boyatacam.
    Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ?
    Notere kağıt mı imzalatsam, önünde video mu çeksem, boyacıya kağıt mı imzalatsam, yoksa bütün bu prosedürü kamerayamı alsam en baştan sona ne yapsam.
    Taş izleri ve soyulma çok rahatsız ediyor.
    Yarın bir gün satarken adam ağzından salyalar saça saça bu boyalı diyip 5000 TL düşük fiyat çekerse olay çıkartırım.
    Ek olarak İzmir'de tavsiye edebileceğiniz çok çok çok iyi bir boyacı var mı ?
    Teşekkür ederim ve iyi günler dilerim.

• Tamponu boyat,kaputa pasta cila yaptir ve seffaf koruma taktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende rötuş boyası yapmayı düşünüyorum, resimleri çekmiştim eğer bi gün satacak olursam bunları da göstercem

Konu da açmıştım ;https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100482641&p=1#100482641

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patron995 kullanıcısına yanıt
    Siz resimlerini çekin ardından kafanıza takılan yerleri boyatın. Satacağınız zaman gerçekten alıcı olan kişi sorun çıkarmaz. Ancak güzel bir boyacı bulun ardından oraları farklı ton da boyamasınlar.
  • Bu ülkede boyatmayıp, iğrenç görüntüyle dolaşmak makbul.

Ben boyatırmıydım? boyattım bile. Kaputtaki taş izleri canımı sıkıyordu.

Param olsa komple boyatacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 6 Mayıs 2015; 17:02:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.