Şimdi Ara

Araçlarla İlgili Tek Cümlelik İzlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Öncelikle forumun sıkı takipçisiyim fakat yazmayı pek sevmiyorum.
    Üniversite öğrencisi olarak yaz tatilimi değerlendirmek amacıyla büyük bir lojistik firmasında bütün yaz çok fazla marka ve model araç kullandım, kısacası çalıştım.Şimdi ise kullandığım araçlarla ilgili kısa izlenimlerim ve araçlar arası karşılaştırmalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.Tamamen objektif görüşlerimdir.Eğlenceli bir konu olmasını temenni ederek başlıyorum..

-BMW 5.20i Mercedes e180'den daha performanslı.
    -8 ileri zf şanzıman kesinlikle 7 ileri g-tronic'den daha başarılı.
    -Yeni BMW 1 serisinin iç mekan kalitesi vasat.
    -A180 CDI beklediğimden daha performanslı.
    -CLA 180 CDI içeriye çok fazla motor sesi alıyor.
    -Yeni BMW 2 serisi konfor,sürüş zevki kavramlarını harmanlamaya çalışmış fakat başaramamış.
    -Mercedes E serisi iç mekan kalitesi olarak BMW 5 serisinden daha başarılı.
    -C200 1.6 136 hp dizel beklenen performansı veriyor.
    -Peugeot 208 ETG6 şanzımanın konfor seviyesi berbat.
    -308 1.6 dizel 6 ileri tam otomatik şanzımanı uyumu,performansıyla çok başarılı.
    -CLA'nın yol tutuşu sınıf liderliğine oynar.
    -BMW 4 serisi özellikle x-drive modelleri yoldan çıkmayacak gibi güven veriyor.
    -Harman Kardon ses sistemi insanın yüzünde bir gülümseme oluşturuyor.
    -5.25 x-drive ,e250 CDI karşılaştırmasında performans olarak 5 önde.
    -Mercedesin koldan vitesine ilk başta ön yargılı yaklaşılsa da kullanımı en pratik vites topuzu.
    -c-elize modeli sanki şirket aracı olarak doğmuş.
    -508 1.6 dizel otomatik ve c200 dizel otomatik sürüş olarak aynı fakat 3.20d bir zevk unsuru.
    -Cıtroen Cactus modelinin iç mekan kalitesi berbat,sürüşü güven vermeyen cinsten.
    -GLA serisi mercedes markası altında kullandığım en vasar araç.
    -1 serisinin bütün modelleri her virajda yanlamaya hazır.
    -Mercedes s350 CDI ilk kalkıştaki gaz tepkisi vasat.
    -s500 maybach ve s600 pullman modelleri insanı hayran bırakacak cinsten.
    -s63 amg coupe modelinin homurtusu insignia opc'den kötü,daha yırtıcı bir homurtu bekliyor insan.
    Devamı eklenecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torolla -- 31 Ağustos 2015; 1:56:59 >

• Gayet güzel bir izlenim olmuş, teşekkürler. Özellikle bmw ve mercedes arasındaki karşılaştırmalarınıza katılıyorum. Satın alma konusunda oldukça fazla bir şekilde git gel yaptığım araçlardı 5 ve E serileri. Yeni 1 serisini ben de beğenmedim. Hatta ne yalan söyleyeyim 3 serisini de beğenmedim.

Peugeot 308 bir ara merak ettiğim bir araçtı. Son kasasını çok beğenmiştim. Şanzıman ve motor uyumu dediğiniz gibiyse ikinci araç olarak düşünülebilir. Şu an yeni auris 1.6 dizel ve yeni kasa astrayı bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Gayet güzel bir izlenim olmuş, teşekkürler. Özellikle bmw ve mercedes arasındaki karşılaştırmalarınıza katılıyorum. Satın alma konusunda oldukça fazla bir şekilde git gel yaptığım araçlardı 5 ve E serileri. Yeni 1 serisini ben de beğenmedim. Hatta ne yalan söyleyeyim 3 serisini de beğenmedim.

Peugeot 308 bir ara merak ettiğim bir araçtı. Son kasasını çok beğenmiştim. Şanzıman ve motor uyumu dediğiniz gibiyse ikinci araç olarak düşünülebilir. Şu an yeni auris 1.6 dizel ve yeni kasa astrayı bekliyorum.

Öncelikle teşekkür ederim.Opel astra mevcut kasa 1.6 cdti'da kullanma fırsatım oldu.İlk izlenimlerim vites yolları çok belirgin,performans baya baya iyi ve araç kendini tok hissettirdi.Açıkçası hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: torolla

quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Gayet güzel bir izlenim olmuş, teşekkürler. Özellikle bmw ve mercedes arasındaki karşılaştırmalarınıza katılıyorum. Satın alma konusunda oldukça fazla bir şekilde git gel yaptığım araçlardı 5 ve E serileri. Yeni 1 serisini ben de beğenmedim. Hatta ne yalan söyleyeyim 3 serisini de beğenmedim.

Öncelikle teşekkür ederim.Opel astra mevcut kasa 1.6 cdti'da kullanma fırsatım oldu.İlk izlenimlerim vites yolları çok belirgin,performans baya baya iyi ve araç kendini tok hissettirdi.Açıkçası hoşuma gitti.

Alıntıları Göster

• güzel fikir,bu modelleri ve eklenen diğer modelleri gördüğümüzde sebepsiz yere gülümsetir 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airinterceptor

güzel fikir,bu modelleri ve eklenen diğer modelleri gördüğümüzde sebepsiz yere gülümsetir 😁
    Konuyu çok beğendim onu söyleyeyim öncelikle

Ancak c200 ve 508'in sürüş hissinin aynı olması garibime gitti.

S350ninde hızlanması kötü demişsiniz oda garibime gitti hiçbirini sürmedim bu arada sadece ilginç geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Hiçbir şey değilim.Sadece günde 60 araç kullandığımı göz önüne alırsak ve 1 ayda 26 gün çalıştığım varsayılırsa 3 ayda 4680 tane araç kullanmışım.Mercedes,Bmw,Volvo,Peugeot,Citroen,Opel,Honda markalarının.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza ile alakalı soru
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Konuyu çok beğendim onu söyleyeyim öncelikle

Ancak c200 ve 508'in sürüş hissinin aynı olması garibime gitti.

S350ninde hızlanması kötü demişsiniz oda garibime gitti hiçbirini sürmedim bu arada sadece ilginç geldi.

Tam olarak c200 ve 508 aynı değil tabi ama 320d ile aralarında büyük farklar var.
    S350 CDI'a binince insan herşeyin mükemmel olmasını bekliyor tabi ama cidden ilk gaz tepkisi kötü geldi bana
  • quote:

quote:

Hiçbir şey değilim.Sadece günde 60 araç kullandığımı göz önüne alırsak ve 1 ayda 26 gün çalıştığım varsayılırsa 3 ayda 4680 tane araç kullanmışım.Mercedes,Bmw,Volvo,Peugeot,Citroen,Opel,Honda markalarının.

Vale misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: D. Targaryen

quote:

quote:

Vale misin?

Alıntıları Göster
    cla'nın yol tutuşu cidden o kadar iyi mi?

• 2serisi dediginiz active tourer mi? Yok degilse cok yanlis bir izlenim olmus derim

• hocam birde şöyle bir durum var bu aracları tanıyacak kadar kullanıyormusunuz?

• Yola cikip arabalari limitlerinde test etmedigin surece bu yorumlarin objektifligine inanmam kusura bakma.Ic mekan yorumlarin tamam ama mesela CLA'nin viraj performansi sinifindan liderlige oynar diyosun.Ayni viraja hem CLA'yla hem 1 serisiyle hem A3'le girdin mi? Veya yola cikip hem 525d yi hem E250'yi kullandin mi ayni limitlerde?

• torolla T kullanıcısına yanıt
    "8 ileri zf şanzıman kesinlikle 7 ileri g-tronic'den daha başarılı." Haklısınız. 9 ileri de çok başarılı.
    "CLA 180 CDI içeriye çok fazla motor sesi alıyor." Malesef evet. Nissan/Renault motoru kullandıklarını öğrenince de şaşırmıştım.
    "CLA'nın yol tutuşu sınıf liderliğine oynar." Bu konu da Mercedes'in üstüne yok. Tavuk reklamını biliyorsunuz.
    "Mercedesin koldan vitesine ilk başta ön yargılı yaklaşılsa da kullanımı en pratik vites topuzu." Amerikalılar vaktinde keşfetmiş... Benim aracım manuel. Ama bu devirde neden vitesi hala biz değiştiriyoruz diye soruyorum kendime :)
    "c-elize modeli sanki şirket aracı olarak doğmuş." Aynen :) Yollarda daha sık göreceğiz.
    "-GLA serisi mercedes markası altında kullandığım en vasar araç." Çok şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 31 Ağustos 2015; 9:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

"8 ileri zf şanzıman kesinlikle 7 ileri g-tronic'den daha başarılı." Haklısınız. 9 ileri de çok başarılı.
    "CLA 180 CDI içeriye çok fazla motor sesi alıyor." Malesef evet. Nissan/Renault motoru kullandıklarını öğrenince de şaşırmıştım.
    "CLA'nın yol tutuşu sınıf liderliğine oynar." Bu konu da Mercedes'in üstüne yok. Tavuk reklamını biliyorsunuz.
    "Mercedesin koldan vitesine ilk başta ön yargılı yaklaşılsa da kullanımı en pratik vites topuzu." Amerikalılar vaktinde keşfetmiş... Benim aracım manuel. Ama bu devirde neden vitesi hala biz değiştiriyoruz diye soruyorum kendime :)
    "c-elize modeli sanki şirket aracı olarak doğmuş." Aynen :) Yollarda daha sık göreceğiz.
    "-GLA serisi mercedes markası altında kullandığım en vasar araç." Çok şaşırdım.
    Güzel olmuş devamını bekliyorum. Premium olmayan markalardan da yazarsanız iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: b437

2serisi dediginiz active tourer mi? Yok degilse cok yanlis bir izlenim olmus derim

active tourer modeli orda bır eksiklik olmuş.Güncel 2 serisi fiyatına göre oldukça zevkli bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Yola cikip arabalari limitlerinde test etmedigin surece bu yorumlarin objektifligine inanmam kusura bakma.Ic mekan yorumlarin tamam ama mesela CLA'nin viraj performansi sinifindan liderlige oynar diyosun.Ayni viraja hem CLA'yla hem 1 serisiyle hem A3'le girdin mi? Veya yola cikip hem 525d yi hem E250'yi kullandin mi ayni limitlerde?

En üst limitlerini tabiki deneyemedim ama aynı viraja hem 1 hem de CLA'yla girdim.Audi zaten kullanmıyoruz ama mevcut kasa a3'ü test ettim.Liderlik konusunda da 1 ve ClA aralarında kapışır.
  • Firmaya bak firmadaki arabalara bak.
    Heralde arkadas bu kadar cok araci kullanma sansi edindigine gore firmaya gorusmeye falan gelenlerin valeligini yapmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Firmaya bak firmadaki arabalara bak.
    Heralde arkadas bu kadar cok araci kullanma sansi edindigine gore firmaya gorusmeye falan gelenlerin valeligini yapmis.

Hocam lojistik şirketi.Gelen araçların hepsi limandan sıfır geliyor ben saha içerisine parkediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Firmaya bak firmadaki arabalara bak.

Hocam lojistik şirketi.Gelen araçların hepsi limandan sıfır geliyor ben saha içerisine parkediyorum.

Maksimum 5kmlik yolda araçları nasil degerlendirebildiniz peki yol tutuşu viraj vs

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.