Şimdi Ara

Araçtan anlayan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç alma arifesindeyim . Az cokta olsa araçtan anlarım Bi araç buldum 2015 Renault symbol 1.5 dci Joy 90Lık 45000TL Beyaz renk

3 yaşında 90.000kmde servis bakımlı ama bu yaşta bu kmde araç almak sizce mantıklımı ?

Bu araç genelde şirket veya rent a carda calışmış araclar ama servis bakımlı olması 1.5 2 sene sonra satarken zarar ettirirmi

Not : Araç galeride şuan / boyasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forummeraklisi -- 12 Temmuz 2018; 15:11:22 >

• Aracın fiatını da forum tahmin edecek zannımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Aracın fiatını da forum tahmin edecek zannımca
    45-48 bin arasıdır
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Piyasa fiyatı olarak bilgiye ihtiyacım yok ondan dolayı yazmadım bu arada editledim kusura bakmayın konumuza dönelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiteraryN

45-48 bin arasıdır

Alıntıları Göster
    Sizde piyasasına hakimsiniz siz ne düşünüyorsunuz yazdığım konuyla ilgili
  • Araçtan anlayan ustalar bu sitedehttp://esnafbirlik.com/kategori/otomotiv/ birçok esnafa ulaşarak sorunu sorabilirsin.
  • esnafbirlik E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimi insan bir sorun gormuyor ama ben sirket araclarinin nasil kullanildiklarina birinci elden sahit oldugum icin uzak duruyorum sirket araclarindan
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Tek gördügüm mantıklı yani ne cıkarsa cıksın km yapıyor diye bakım görüyor birde kdv icin faturalı olunca gecmişi belli bir araçta oluyor ama ? Pekş sizce 3 yaş 90.000km bir araç mantıklımı ama servis bakımlı piyasa aracı ve 1parca lokal boyalı
  • Forummeraklisi F kullanıcısına yanıt
    Sembol ve 1 parça lokal boya? Hiç inandırıcı değil uzak durun çok hor kullanılıyor bu araçlar.
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    2015 model araba niye inandırıcı olmasın ? Adam istedigin yere göster harici boya cıkarsa masrafı bende dedi
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Takıntılıyım araç konusunda zaten yapma bana bunu
  • Alınabilir. Kilometresi az bile sayılır.
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Sizce km düşük mü 1-2 sene sonra deger kaybettirirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forummeraklisi

Sizde piyasasına hakimsiniz siz ne düşünüyorsunuz yazdığım konuyla ilgili

Alıntıları Göster
    Ben olsam 2013 model 0.9 turbo icon Clio alırım 46-47bine bulunabilir
  • LiteraryN kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim ama 3LT yaksa benzinli vy lpgli istemiyorum dizel olması lazım bu araç icin yorum yaparsanız sevinirim :)
  • Bu araç için böyle kılı kırk yarmaya gerek yok. Bu tipte piyasa araçlarını kullanmakta (güvenlik, konfor, yalıtım, malzeme kalitesi, donanım) bir sakınca görmüyorsanız 1.5 dci avantajıyla satarken zorlanmazsınız hatta kar etmek bile kolay olabilir. Kondisyonu iyiyse 39-42 aralığında esnafa aynı gün verebilirsiniz.
  • 1.Nakit alıcam

2.Esnaf yani galericiden alsamda galericiye fiyatımı öldürüp vermem böyle bir prensibim var 44.500₺ alsam bi sene sonra 47500koysam gelen galerici örnek veriyorum 46000₺ verirse veririm suanda zaten aldıgın araç yd döviz birimi insanı zarar ettirmez tam alıncak zaman ama ben dışarıdan da yorum bekliyorum
  • 2013 symbol 1.5 dci 90 hp rentacar aracımı piyasadan uyguna aldım. Hatta araç 5 parça boyası var. Boyaya vs takılmam , paramın alabileceği en üst model ve dizel aracı aldım. Araç görevini yerine getiriyor a noktasından b noktasına ekonomik ve problemsiz bir şekilde gidiyorum. Alırken piyasadan 4-5 bin tl civarında düşük fiyata almıştım.
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Pm atar mısınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.