Şimdi Ara

Araçtan araca takviye de akü bitermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bizim bi komşu bizden akü takviye etmemizi istedi.islemi yaptık bizim akünün ömrü kisalirmi veya hemen bitermi bi zararı olurmu?

• Akünü yarın çöpe at, hayır gelmez artık (!) Sen powerbankla telefonunu şarj edince powerbank çöp olmuyor ama doldur boşalt yaptıkça güçten düşüyor aynı mantık.
  • Teşekkür ederim ironi yaptığını anladım bise olmaz demi 😀
  • Hiçbir şey olmaz
  • Takviye dediğin şey 2 dakika zaten marş basıcak kadar takviye ediyorsun bitiyor.
  • ters bağlamadığın sürece birşey olmaz. ters bağlarsan aküyü patlatırsın aracın beynini yakarsın. Bilmem anlatabildimmi.
  • Çok teşekkür ederim hepinize 😉
  • Hiçbir şey olmaz hocam
    Aracımızın 3. Yılında sanki ayarlanmış gibi aküsü bitmeye başlamıştı. Bi gün yolda kaldık akü takviye kablosuda var yanımda adamdan rica ettim bu arabalarda beyin var arızalanıyor dedi.
    Bunu söyleyen adamdaki araç opel h kasa yapmasını istediğim araba 4-5 tane Opel h kasa sanki bizim arabada beyin yok yine aklıma geldi sinirlendim.
    Tabi kimse takviye yapmak zorunda değil ama bahanesi dalga geçer gibi
  • Haydaaa bizim araçta opel astra h aynısı biz yaptık dün takviye bise olmadı inşallah da olmaz sağol
  • Haydaaa bizim araçta opel astra h bise olmadı dün yaptık biz inşallah da bise olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.