Şimdi Ara

Aradığım Tarzda Bir Telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda kullanmak için kamerası olmayan, pc bağlantısı olan, müzik çalabilen, tuşları rahat olan ve sert olmayan bir telefon arıyorum. Var mıdır böyle birşey?

• Aşağıdakileri araştır istersen.

Sony Ericsson W950

Philips M200

Nokia E51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 29 Mart 2009; 14:28:49 >
  • kamerası olmayan demiş :)
  • Bizim okulda kameralı telefon yasak bende nokia 1112 almıştım ama son zamanlarda iyice kendinden geçmişti telefon bozulmuştu hata veriyordu, dün doğum günüm olma sebebiyle ailem süpriz yaparak
    LG KP110 almış telefon harika tuşları rahat, kamerasız, artırılabilir hafızası var, mp3 çalıyor, radyosu var, uçuş modu var.. Bence Tek eksi yönü hafıza kartına müzik ve resim atınca birazcık yavaşlıyor. dün, 86 müzik 12 tane resim attım birazcık yavaşladı ama sizi deli edecek şekilde değil tabiki en fazla 3-4 saniye..
    Şu anda 12 saat'lik şarjda onun bitmesini bekliyorm hemen inceleyeceğim çok merak ediyorum daha ne özellikler var bakalım... :)))
    LG KP110...
  • valla lg çok sevdiğim bir markadır. böyle bir modeli varsa ondan almak daha mutluluk verir tavsiyeleriniz için sağolun şuna bir bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Germ

kamerası olmayan demiş :)

Üçünde de kamera yok.

(Nokia E51' in hem kameralı hem kamerasız modeli mevcut).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 29 Mart 2009; 14:28:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Germ

kamerası olmayan demiş :)

birçok okulda kameralı telefonlar yasak...tabi dinlemeyenlerin sayısı hayli fazla o başka bir konu...w950 veya e60 harika olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir şarkı arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nokia 3310
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

nokia 3310

• kp110 tam aradıgın gıbı
    bu arada e51 ın kamerasız modelının resmını koyabılırmısın akay635
  • Kamerasız Nokia E51...
    2008 yılında piyasaya çıkmıştı galiba. Türkiye' de satışı yapılıyor diye biliyordum ama bir kaç siteye baktım E51' in kameralı modeli var sadece. Kamerasız E51 bulmak zor olabilir.

Aradığım Tarzda Bir Telefon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 30 Mart 2009; 13:57:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

nokia 3310

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.