Şimdi Ara

Aralarında Ne Fark Var Anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatandaki fiyatlar bunlar. Gigabytle ile sondaki Asus arasında neden o kadar fiyat farkı var anlayamadım, halbuki asusda wirless var ve 200mhz daha fazla. Ne yani sırf Clear CMOS button , BIOS switch button var diye o kadar şişirmemi yapmışlar nedir bunun aslı ? Hangisini almalıyım high end sistem içni bi el atın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolas -- 22 Ocak 2014; 10:07:44 >

• görebildiğim tek fark gigabyte anakartta 2 fan var diğer özellikler neredeyse aynı wifi ikisindede var..
  • wolas W kullanıcısına yanıt
    aralarındaki farkı sallada aşırı gereksizler yazıktır günahtır israftır.!

MSI Z87 G45 GAMING ile yapamayacağın hiçbirşey yoktur arta kalan parayla diğer bileşenlerine yatırım yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

MSI Z87 G45 GAMING ile yapamayacağın hiçbirşey yoktur arta kalan parayla diğer bileşenlerine yatırım yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

+1

Bana da bjk_murat arkadaşımız önermişti. Ve hala daha kullanmaktayım. Ne sıkıntısını gördüm ne de gereksiz bir yönünü
  • Kalite farkı var gigabyte kullanan bilir gigabyte fanıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LP,SP aralarında ki fark ne?
    18 yıl önce açıldı
    Altyapı Çok Fark Ediyor Mu?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wolas W kullanıcısına yanıt
    Plus modelini kullanıyorum (Murat hocamın tavsiyesiydi). hatırı sayılır OC kapasitesi var kartın, geride kalan hiç bir özelliği yok. hiç öyle 1000 liraya anakart almaya lüzum yok. Seçtiğiniz kart işinizi fazlasıyla görecektir. Hayırlı olsun (:
  • MSI Z87 G45 harika bir kart yüzlerce lirada cebinde kalır Z87 sisteme bu kadar yapılmaz Z87 sistemde 4 way SLI'mı kuracaksında bu kadar abartıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aralarındaki fark kampanya resmin altına bak bi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.